« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-13 21:11:07
Temat: co z wywaru po "paszczecie"Jaką zupę można zrobić na wywarze pozostałym po obgotowanym miesię (wołowina
wieprzowina wątróbka) i warzywach (włoszczyzna, cebula), pieczarkach na
paszczet. Przychodzi mi na myśl czerwony barszczyk lub grochówa a może
jeszcze jakaś?
Pozdrawiam
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-03-14 08:01:35
Temat: Re: co z wywaru po "paszczecie"może żurek?
Kama
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-03-14 08:16:43
Temat: Re: co z wywaru po "paszczecie"On Fri, 14 Mar 2003 09:01:35 +0100, "Kama"
<k...@p...pakiet24.pl> wrote:
>może żurek?
>Kama
>
...moze grzybowa
pierzu
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-03-14 09:39:12
Temat: Re: co z wywaru po "paszczecie"========
Flaki!
waldek
========
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-03-14 10:28:18
Temat: Re: co z wywaru po "paszczecie"
> Jaką zupę można zrobić na wywarze pozostałym po obgotowanym miesię
(wołowina
> wieprzowina wątróbka) i warzywach (włoszczyzna, cebula), pieczarkach na
> paszczet
Fasolowa!!!
pozdrawiam! zbisa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-03-14 12:27:16
Temat: Re: co z wywaru po "paszczecie"
Użytkownik "MonikaP" <m...@N...poczta.onet.pl> napisał w
wiadomości news:b4rvnb$ab6$1@news.onet.pl...
> Jaką zupę można zrobić na wywarze pozostałym po obgotowanym miesię
(wołowina
> wieprzowina wątróbka) i warzywach (włoszczyzna, cebula), pieczarkach na
>>>>>>** paszczet**>>>>>>>.
Przychodzi mi na myśl czerwony barszczyk lub grochówa a może
> jeszcze jakaś?
LOL :-))))
Paszczakowa ;-))))
Pozdr.
Adiola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-03-16 19:33:47
Temat: Re: co z wywaru po "paszczecie"
> Paszczakowa ;-))))
No to wyszła przepyszna "paszczakowa" grochówka (paszczakowa bo było czuć
wątróbkę). Polecam wykorzystanie wywaru bo z tego co pamiętam to u mojej
mamy taki wywar lądował w zlewie.
Pozdrawiam
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |