« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-07-22 14:09:30
Temat: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?Witajcie
Jakiś czas temu we Francji jadłem jako część dania głównego cukinię - "pure"
Zrobiłem taka sobie - na czuja - sam w domu: starta na tarce, smazona na
oliwie, sol, pieprz i tyle, aż zupełnie zmięknie i zrobi się papka.
PRZEPYSZNA! (chociaż chyba ta we francji mi chyba jeszcze bardziej
smakowała)
Czy można to zrobić lepiej? co dodać? Jakieś sugestie?
Irro
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-07-22 14:40:06
Temat: Re: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
Użytkownik "Irro" <Z...@n...pl> napisał w
wiadomości news:cdoht5$on0$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie
> Jakiś czas temu we Francji jadłem jako część dania głównego cukinię -
"pure"
> Zrobiłem taka sobie - na czuja - sam w domu: starta na tarce, smazona na
> oliwie, sol, pieprz i tyle, aż zupełnie zmięknie i zrobi się papka.
> PRZEPYSZNA! (chociaż chyba ta we francji mi chyba jeszcze bardziej
> smakowała)
> Czy można to zrobić lepiej? co dodać?
CZOSNEK!!! Koniecznie :)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-22 15:08:28
Temat: Re: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
> CZOSNEK!!! Koniecznie :)
> Pozdrawiam, Agata
yessss, faktycznie ;)
Irro
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-07-24 14:13:48
Temat: Re: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
Użytkownik "Irro" <Z...@n...pl> napisał w
wiadomości news:cdoht5$on0$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie
> Jakiś czas temu we Francji jadłem jako część dania głównego cukinię -
"pure"
> Zrobiłem taka sobie - na czuja - sam w domu: starta na tarce, smazona na
> oliwie, sol, pieprz i tyle, aż zupełnie zmięknie i zrobi się papka.
> PRZEPYSZNA! (chociaż chyba ta we francji mi chyba jeszcze bardziej
> smakowała)
a ja mam pytanko na jakich dziurkach trzeć? Na tych najmniejszych czy na
średnich?
Pozdrawiam Aga- glodna niemilosiernie :))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |