Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia cukinia - purre - papka - pycha - JAK?

Grupy

Szukaj w grupach

 

cukinia - purre - papka - pycha - JAK?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-07-22 14:09:30

Temat: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
Od: "Irro" <Z...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie
Jakiś czas temu we Francji jadłem jako część dania głównego cukinię - "pure"
Zrobiłem taka sobie - na czuja - sam w domu: starta na tarce, smazona na
oliwie, sol, pieprz i tyle, aż zupełnie zmięknie i zrobi się papka.
PRZEPYSZNA! (chociaż chyba ta we francji mi chyba jeszcze bardziej
smakowała)
Czy można to zrobić lepiej? co dodać? Jakieś sugestie?

Irro


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-07-22 14:40:06

Temat: Re: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Irro" <Z...@n...pl> napisał w
wiadomości news:cdoht5$on0$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie
> Jakiś czas temu we Francji jadłem jako część dania głównego cukinię -
"pure"
> Zrobiłem taka sobie - na czuja - sam w domu: starta na tarce, smazona na
> oliwie, sol, pieprz i tyle, aż zupełnie zmięknie i zrobi się papka.
> PRZEPYSZNA! (chociaż chyba ta we francji mi chyba jeszcze bardziej
> smakowała)
> Czy można to zrobić lepiej? co dodać?

CZOSNEK!!! Koniecznie :)
Pozdrawiam, Agata


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-22 15:08:28

Temat: Re: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
Od: "Irro" <Z...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora



> CZOSNEK!!! Koniecznie :)
> Pozdrawiam, Agata

yessss, faktycznie ;)

Irro


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-24 14:13:48

Temat: Re: cukinia - purre - papka - pycha - JAK?
Od: "Tulipanna" <a...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Irro" <Z...@n...pl> napisał w
wiadomości news:cdoht5$on0$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie
> Jakiś czas temu we Francji jadłem jako część dania głównego cukinię -
"pure"
> Zrobiłem taka sobie - na czuja - sam w domu: starta na tarce, smazona na
> oliwie, sol, pieprz i tyle, aż zupełnie zmięknie i zrobi się papka.
> PRZEPYSZNA! (chociaż chyba ta we francji mi chyba jeszcze bardziej
> smakowała)

a ja mam pytanko na jakich dziurkach trzeć? Na tych najmniejszych czy na
średnich?

Pozdrawiam Aga- glodna niemilosiernie :))


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Przepis może nie na Żywca, ale na coś niewiele gorszego.
zakrętka
Patison
Sałatki
szybkie ciasta bez jajek [P]

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »