| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-02-11 12:40:03
Temat: dylemacik organoleptyczny
Czy do ryżu z pomidorami i wędzoną rybą
(http://k21.kuchniaonline.pl/index.php?id=713&nr33=8
) pasuje bekon? I czy
zamiast pomidorów można przecier?
koctyxa
--
Metafizycznej kopary ząb waży jak nie wiem co.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-02-11 12:56:54
Temat: Re: dylemacik organoleptycznykoctyxa napisał(a):
>
> Czy do ryżu z pomidorami i wędzoną rybą
> (http://k21.kuchniaonline.pl/index.php?id=713&nr33=8
) pasuje bekon? I
> czy zamiast pomidorów można przecier?
Dla mnie bekon jak najbardziej. Ale wątpię, żeby z przecierem to było to.
Zjadliwe pewnie będzie, ale wiele straci IMHO.
Pozdr,
blue
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-02-13 08:50:22
Temat: Re: dylemacik organoleptycznyMichał Komorowski napisał(a):
> koctyxa napisał(a):
>>
>> Czy do ryżu z pomidorami i wędzoną rybą
>> (http://k21.kuchniaonline.pl/index.php?id=713&nr33=8
) pasuje bekon? I
>> czy zamiast pomidorów można przecier?
>
> Dla mnie bekon jak najbardziej. Ale wątpię, żeby z przecierem to było to.
> Zjadliwe pewnie będzie, ale wiele straci IMHO.
Kochani, zróbcie coś takiego i zdajcie relację, smacznego.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |