| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-06-26 06:44:15
Temat: easy spageteriano więc przepis jest prosty - gotujemy makaron - taki długi... ale nie
koniecznie musi być długi, bo możemy go połamać przed gotowaniem (nawet na 4
części)
gdy już go ugotujemy - to bierzemy trochę żółtego sera - kruszymy go na
kawałki i wsadzamy na minutkę na maksa do kuchenki mikrofalowej - albo na
patelnie
czy mówiłem już coś o koncentracie pomidorowym, czosnku, albo jakiś
przyprawach? jak nie to mówię można stosować
ważne jest żeby dodać trochę jakiegoś tłuszczyku - może być smalec - albo
jakiś olej - nie koniecznie od razu musi być oliwa z oliwek ;-)
PODSUMOWANIE: Finał jest taki, że mamy makaron z roztopionym żółtym serem i
czosnkiem i ziołami... i jest całkiem smaczny. Połykamy zatem, a potem się z
tym męczymy ;-) Pozdrawiam!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-06-26 07:14:45
Temat: Re: easy spageteriaJakub Prażmowski pisze:
> Połykamy zatem, a potem się z tym męczymy ;-)
Męczymy?
--
BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-06-26 12:51:25
Temat: Re: easy spageteriaoj cos pomieszałem, chodziło mi o to że najpier sie męczymy - a potem
połykamy... jakoś tak
Użytkownik "BBjk" <b...@q...pl> napisał w wiadomości
news:f5qeck$dsu$1@inews.gazeta.pl...
> Jakub Prażmowski pisze:
>> Połykamy zatem, a potem się z tym męczymy ;-)
>
> Męczymy?
> --
> BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |