Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia gnocchi ze szpinaku i ricotty

Grupy

Szukaj w grupach

 

gnocchi ze szpinaku i ricotty

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 10


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-11-22 17:03:08

Temat: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "tomolek" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!
Zawsze robilem ze swiezego szpinaku, czy da sie rowniez z mrozonego?? Bardzo
prosze o przepis jak dostosowac mrozony do tego dania.
pzdr
t.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-11-22 17:35:54

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "Justyna - walkie!" <walkie_bez@_spamu.wroclaw.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

tomolek napisał(a):
>
> Witam!
> Zawsze robilem ze swiezego szpinaku, czy da sie rowniez z mrozonego?? Bardzo
> prosze o przepis jak dostosowac mrozony do tego dania.
> pzdr
> t.
>
>
>
wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
reszta jak ze swiezym

pozdrawiam

--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-11-22 17:40:17

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "tomolek" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

> wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
> reszta jak ze swiezym
troche sie boje, ale sprobuje :) robisz z maka czy kasza mannna?
pozdrawiam i dziekuje
t.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2005-11-22 18:03:44

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "Justyna - walkie!" <walkie_bez@_spamu.wroclaw.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

tomolek napisał(a):
>
>
>>wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
>>reszta jak ze swiezym
>
> troche sie boje, ale sprobuje :) robisz z maka czy kasza mannna?
> pozdrawiam i dziekuje
> t.
>
>
>
nie ma czego sie bac :) taka zielona breja bedzie ale w smaku sie nie rozni.
robie z kasza manna.

pozdrawiam

--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2005-11-22 18:22:48

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "tomolek" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

dzieki :)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2005-11-22 19:56:12

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "Justyna - walkie!" <walkie_bez@_spamu.wroclaw.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

tomolek napisał(a):
>
> dzieki :)
>
>
>
powodzenia :)

--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2005-11-22 20:05:47

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "tomolek" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

> powodzenia :)
dzieki :) boje sie bo gotuje dla kogos specjalnego :) no i zeby moja
molojecka slawa nie ucierpiala ;)
pzdr


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2005-11-22 20:26:49

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "Justyna - walkie!" <walkie_bez@_spamu.wroclaw.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

tomolek napisał(a):
>
>
>>powodzenia :)
>
> dzieki :) boje sie bo gotuje dla kogos specjalnego :) no i zeby moja
> molojecka slawa nie ucierpiala ;)
> pzdr
>
>
>
no tu Ci nie pomoge, moge co najwyzej wspierac duchowo i zyczyc
powodzenia ;)

--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2005-11-23 08:25:12

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: slimaczek <s...@s...interia.pl> szukaj wiadomości tego autora

Justyna - walkie! wrote:
> wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
> reszta jak ze swiezym
>

Można też zwyczajnie rozmrozic i odcisnąć wodę. Dalej bez zmian.

Pozdrawiam
slimaczek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2005-11-23 17:37:47

Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty
Od: "Justyna - walkie!" <walkie_bez@_spamu.wroclaw.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

slimaczek napisał(a):
> Justyna - walkie! wrote:
>
>> wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
>> reszta jak ze swiezym
>>
>
> Można też zwyczajnie rozmrozic i odcisnąć wodę. Dalej bez zmian.
>
> Pozdrawiam
> slimaczek
>
a jak to odciskasz?
pytam z ciekawosci
bo mi ten szpinak mrozony rozdorbniony to przelatuje przez palce, sitka
i wszystko inne.

pozdrawiam

--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

niedzielny informatyk - przepis
niedzielne ciasto
ciekawy przepis
ciekawy przpis
kolacja

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »