| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-11-22 17:03:08
Temat: gnocchi ze szpinaku i ricottyWitam!
Zawsze robilem ze swiezego szpinaku, czy da sie rowniez z mrozonego?? Bardzo
prosze o przepis jak dostosowac mrozony do tego dania.
pzdr
t.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-11-22 17:35:54
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricottytomolek napisał(a):
>
> Witam!
> Zawsze robilem ze swiezego szpinaku, czy da sie rowniez z mrozonego?? Bardzo
> prosze o przepis jak dostosowac mrozony do tego dania.
> pzdr
> t.
>
>
>
wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
reszta jak ze swiezym
pozdrawiam
--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-11-22 17:40:17
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty> wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
> reszta jak ze swiezym
troche sie boje, ale sprobuje :) robisz z maka czy kasza mannna?
pozdrawiam i dziekuje
t.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-11-22 18:03:44
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricottytomolek napisał(a):
>
>
>>wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
>>reszta jak ze swiezym
>
> troche sie boje, ale sprobuje :) robisz z maka czy kasza mannna?
> pozdrawiam i dziekuje
> t.
>
>
>
nie ma czego sie bac :) taka zielona breja bedzie ale w smaku sie nie rozni.
robie z kasza manna.
pozdrawiam
--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-11-22 18:22:48
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricottydzieki :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-11-22 19:56:12
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricottytomolek napisał(a):
>
> dzieki :)
>
>
>
powodzenia :)
--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2005-11-22 20:05:47
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty> powodzenia :)
dzieki :) boje sie bo gotuje dla kogos specjalnego :) no i zeby moja
molojecka slawa nie ucierpiala ;)
pzdr
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2005-11-22 20:26:49
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricottytomolek napisał(a):
>
>
>>powodzenia :)
>
> dzieki :) boje sie bo gotuje dla kogos specjalnego :) no i zeby moja
> molojecka slawa nie ucierpiala ;)
> pzdr
>
>
>
no tu Ci nie pomoge, moge co najwyzej wspierac duchowo i zyczyc
powodzenia ;)
--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2005-11-23 08:25:12
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricottyJustyna - walkie! wrote:
> wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
> reszta jak ze swiezym
>
Można też zwyczajnie rozmrozic i odcisnąć wodę. Dalej bez zmian.
Pozdrawiam
slimaczek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2005-11-23 17:37:47
Temat: Re: gnocchi ze szpinaku i ricottyslimaczek napisał(a):
> Justyna - walkie! wrote:
>
>> wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji.
>> reszta jak ze swiezym
>>
>
> Można też zwyczajnie rozmrozic i odcisnąć wodę. Dalej bez zmian.
>
> Pozdrawiam
> slimaczek
>
a jak to odciskasz?
pytam z ciekawosci
bo mi ten szpinak mrozony rozdorbniony to przelatuje przez palce, sitka
i wszystko inne.
pozdrawiam
--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |