| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "tomolek" <t...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: gnocchi ze szpinaku i ricotty Date: Tue, 22 Nov 2005 18:40:17 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <dlvl6b$5l7$1@inews.gazeta.pl> References: <dlvj0i$pam$1@inews.gazeta.pl> <dlvkto$1r4$1@wroclaw.net.pl> NNTP-Posting-Host: enlubbesk51.enterpol.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1132681228 5799 83.142.112.30 (22 Nov 2005 17:40:28 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 22 Nov 2005 17:40:28 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-User: tomolek X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:253391 Ukryj nagłówki > wrzuc na teflonowa patelnie i odparuj wode do porzadanej konsystencji. | |
Zobacz także