Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia gulasz

Grupy

Szukaj w grupach

 

gulasz

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-02-04 05:51:03

Temat: Re: gulasz
Od: g...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

Poradźcie, jak zrobić gulasz
> szybko
W szybkowarze (znacznie skraca czas potrzebny do przygotowania gulaszu)
i dobrze, czyli tak, żeby mięsko rozpływało się w ustach.
Nie piszesz, z czego ten gulasz. Klasyczny robi się z wołowiny, która wymaga
czasu, czasu i jeszcze raz czasu. I tak, jak inni pisali, nie należy jej solić
przed duszeniem.
Gulasz z wieprzowiny - kwestia gustu, mnie nie smakuje.
Jeśli ma być szybko i smacznie, to polecam indyka. Mięknie błyskawicznie, a
smakowo - dla mnie - wspaniały. Zarówno piersi, jak i nogi.
O kolejności pracy i przyprawach już Ci pisano. polecam jeszcze wlać czerwone
wino - w przypadku wołowiny zdecydowanie dodaje mięsu kruchości i smaku.
Z życzeniami sukcesów w gulaszowaniu - Gośka

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2005-02-04 12:50:28

Temat: Re: gulasz
Od: "Wlodzimierz Macewicz" <w...@i...pw.edu.pl> szukaj wiadomości tego autora


polecam pierwsza krzyzowa.


pozdrawiam WM


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

...
cannelloni ??
[OT] dla ludzi dobrej woli
dylematy pączkowe
Coroczny wątek tłustoczwartkowy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »