« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-04-10 13:39:11
Temat: Odp: ile gotowac?Ciezko stwierdzic - nigdy nie robilam ich z zegarkiem w reku - raczej metoda
prób i bledów: az beda miekkie z latwo dajacym sie oddzielic miesem
(przeznacz jedno skrzydelko na straty - na próbe), az beda odpowiednio
rumiane.
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-04-10 13:49:34
Temat: Odp: ile gotowac?Jesli chodzi o drob to generalnie gotuje sie najszybciej. Musisz co jakis
czas sprawdzac widelcem czy sa mieciutkie, ja gotuje ok 45 min.
pozdrawiam
Joanna
Użytkownik Ewa <E...@s...com.pl> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:3...@s...com.pl...
> gotuje od niedawna... i mam dosc glupie pytanie..
> ile czasu gotuje sie skrzydelka kurczacze, zeby byly zjadliwe?
>
> pozdr.
> ewa
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-10 14:10:46
Temat: ile gotowac?gotuje od niedawna... i mam dosc glupie pytanie..
ile czasu gotuje sie skrzydelka kurczacze, zeby byly zjadliwe?
pozdr.
ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-10 15:52:57
Temat: Re: Odp: ile gotowac?
Joanna wrote:
> Jesli chodzi o drob to generalnie gotuje sie najszybciej. Musisz co jakis
> czas sprawdzac widelcem czy sa mieciutkie, ja gotuje ok 45 min.
> pozdrawiam
> Joanna
dzieki wieeeelkieee...:)))))))))))
pozdr.
ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-11 11:15:10
Temat: Re: ile gotowac?
Użytkownik AP <c...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3QkI4.55144$a...@n...tpnet.pl...
> Ciezko stwierdzic - nigdy nie robilam ich z zegarkiem w reku - raczej
metoda
> prób i bledów: az beda miekkie z latwo dajacym sie oddzielic miesem
> (przeznacz jedno skrzydelko na straty - na próbe), az beda odpowiednio
> rumiane.
>
> Agnieszka
>
>Skrzydełka nigdy nie będą rumiane podczas gotowania !!!
Pozdr Darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-11 13:44:19
Temat: Odp: ile gotowac?OK - zwracam honor. Z rozpedu przeskoczylam na pieczenie takowych.
Agnieszka
Użytkownik Darek <p...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
>
> Użytkownik AP <c...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych
> napisał:3QkI4.55144$a...@n...tpnet.pl...
> > Ciezko stwierdzic - nigdy nie robilam ich z zegarkiem w reku - raczej
> metoda
> > prób i bledów: az beda miekkie z latwo dajacym sie oddzielic miesem
> > (przeznacz jedno skrzydelko na straty - na próbe), az beda odpowiednio
> > rumiane.
> >
> > Agnieszka
> >
> >Skrzydełka nigdy nie będą rumiane podczas gotowania !!!
> Pozdr Darek
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |