| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-08-05 11:21:34
Temat: kielbasa z wegierWitam,
Kupielem na wegrzesz Paraszkolbasz. Kosztowala ok 1000 F/kg. Jest
miekka i nie wiem kompletnie co z tym ugotowac bo podswiadomie wiem,
ze nalezy ja do czegos dodac. Ma ktos doswiadczenia?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-08-05 20:25:26
Temat: Re: kielbasa z wegier
> Kupielem na wegrzesz Paraszkolbasz. Kosztowala ok 1000 F/kg. Jest
> miekka i nie wiem kompletnie co z tym ugotowac bo podswiadomie wiem,
> ze nalezy ja do czegos dodac. Ma ktos doswiadczenia?
Wywiedziałam się od kogoś kto bywał dużo na Węgrzech.
Kielbase parasztkolbasz sie piecze jesli jest surowa i
swieża, ale w sprzedaży bywa też suszona to wtedy sie po
prostu je.
Pozdrawiam
Rablinka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-08-06 08:03:08
Temat: Re: kielbasa z wegierOn 5 Sie, 22:25, "R@blinka" <r...@w...pl> wrote:
> > Kupielem na wegrzesz Paraszkolbasz. Kosztowala ok 1000 F/kg. Jest
> > miekka i nie wiem kompletnie co z tym ugotowac bo podswiadomie wiem,
> > ze nalezy ja do czegos dodac. Ma ktos doswiadczenia?
>
> Wywiedzia am si od kogo kto bywa du o na W grzech.
>
> Kielbase parasztkolbasz sie piecze jesli jest surowa i
> swie a, ale w sprzeda y bywa te suszona to wtedy sie po
> prostu je.
>
> Pozdrawiam
> Rablinka
Super Dzieki. No to jest suszona (chyba :)) Chyba bedzie dobra do
kapusniaku a`la wegier.
Kupilem jeszcze m.in ZEMPLENI LOKOLBASZ i ta jest twardsza podoba
troszke do salami lekko ostra - doskonala.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |