Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia mięso z zupy

Grupy

Szukaj w grupach

 

mięso z zupy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-04-06 18:03:58

Temat: Re: mięso z zupy
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Tue, 6 Apr 2004 19:04:44 +0200, "Iwona" <i...@W...pl>
wrote:

>Krysia Thompson ( K...@h...fsnet.co.uk ) napisał:
>> jak wolowe to sztuka mies z sosem chrzanowym
>>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>
>Dzieki. Wprawdzie ta "sztuka" to troche poszarpana będzie;)
>Iwon
>
>
>
pod sosem chrzanowym chyba wszystko mozna wybaczyc.....

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-04-07 19:32:39

Temat: Re: mięso z zupy
Od: m...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

> Anna Ladorucka ( a...@p...onet.pl ) napisał:
> > Ja robie paste na kanapki (z drobiu):
> > Mieso rozdrobnic widelcem, dodac cebulke pokrojona w kostke, ogorka
> > kiszonego lub korniszona, troche musztardy i majonez. Bardzo smaczne.
>
> Ciekawe, trzeba spróbować...
>
> A może jeszcze coś, co by się nadawało na drugie danie??? Plizzzz;)))
> Iwona
>
Witam!
Bardzo lubię łazanki /lub inne kluski np. muszelki/ z mięsem.
Mięso z zupy zmielić
dodać przysmażonej cebuli
sól, pieprz
całość jeszcze raz podsmażyć na patelni
jak będzie za suche , podlać odrobiną bulionu lub wywaru na zupę
mięso wymieszać z ugotowanym makaronem
podawać z barszczykiem.
pzdr.

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 04:20:39

Temat: Re: mięso z zupy
Od: "Kyllyan" <m...@w...pl.invalid> szukaj wiadomości tego autora

...
> Z wywarów kostno-mięsnych zostaje mi gotowane mięso (nie zostawiam w
> zupie-nikt u mnie tego nie lubi).
>
>> Macie inną koncepcję?
>

mam psa ;-)


--
pozdrawiam :-))
Sławomir J Marusiński
Gdańsk, GG 5420750

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-08 12:35:25

Temat: Re: mięso z zupy
Od: "Iwona" <i...@W...pl> szukaj wiadomości tego autora

Kyllyan ( m...@w...pl.invalid ) napisał:
> ...
> > Z wywarów kostno-mięsnych zostaje mi gotowane mięso (nie zostawiam w
> > zupie-nikt u mnie tego nie lubi).
> >
> >> Macie inną koncepcję?
> >
>
> mam psa ;-)

a ja mam koty;)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-10 11:41:59

Temat: Odp: mięso z zupy
Od: "Patrik" <e...@e...fr.pl> szukaj wiadomości tego autora

> > Z wywarów kostno-mięsnych zostaje mi gotowane mięso (nie zostawiam w
> > zupie-nikt u mnie tego nie lubi).
> >
> >> Macie inną koncepcję?

witam
mam kolege (zza którejś tam kolejnej granicy na wschodzie), który takie
mięso uzywa np. do robienia spaghetti - naturalnie mieli je w maszynce
pozdrawiam
Patrik

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-24 21:45:30

Temat: Re: mięso z zupy
Od: "Paulinka" <p...@N...pl> szukaj wiadomości tego autora

Iwona z adresu <i...@W...pl> w wiadomości
<c4tqf8$58m$1@absinth.dialog.net.pl> wymodził(a):

> Macie inną koncepcję?

Mięso+przesmażona cebulka+sól+pieprz= pierogi z mięsem a do tego surówka z
kiszonej kapusty, mniam;-).

--
Pozdrawiam
Paulinka

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-04-25 12:05:57

Temat: Re: mięso z zupy
Od: "K_a_s_i_a" <k...@t...o2.pl> szukaj wiadomości tego autora

>
> > Macie inną koncepcję?
>
> Mięso+przesmażona cebulka+sól+pieprz= pierogi z mięsem a do tego surówka z
> kiszonej kapusty, mniam;-).
>
Mam:)
Ja takie mięsko kroję na grubość palca, na patelnie, zalewam troche
rosołkiem, dodaję cebulkę, suszoną pietruszkę i niech się wszystko troszkę
poddusi. Potem robię sos i podaję z ziemniakami i buraczkami. To jest
dopiero pycha!:)
Kasia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jajka w pikantnej marynacie [P]
Sernik szachownica-pytanie
paszteciki szczecińskie
ulubione i sprawdzone salatki
Prosba - przepis na salatke z paluszkow krabowych i grejpfrutow

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »