« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-04-06 18:03:58
Temat: Re: mięso z zupyOn Tue, 6 Apr 2004 19:04:44 +0200, "Iwona" <i...@W...pl>
wrote:
>Krysia Thompson ( K...@h...fsnet.co.uk ) napisał:
>> jak wolowe to sztuka mies z sosem chrzanowym
>>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>
>Dzieki. Wprawdzie ta "sztuka" to troche poszarpana będzie;)
>Iwon
>
>
>
pod sosem chrzanowym chyba wszystko mozna wybaczyc.....
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-04-07 19:32:39
Temat: Re: mięso z zupy> Anna Ladorucka ( a...@p...onet.pl ) napisał:
> > Ja robie paste na kanapki (z drobiu):
> > Mieso rozdrobnic widelcem, dodac cebulke pokrojona w kostke, ogorka
> > kiszonego lub korniszona, troche musztardy i majonez. Bardzo smaczne.
>
> Ciekawe, trzeba spróbować...
>
> A może jeszcze coś, co by się nadawało na drugie danie??? Plizzzz;)))
> Iwona
>
Witam!
Bardzo lubię łazanki /lub inne kluski np. muszelki/ z mięsem.
Mięso z zupy zmielić
dodać przysmażonej cebuli
sól, pieprz
całość jeszcze raz podsmażyć na patelni
jak będzie za suche , podlać odrobiną bulionu lub wywaru na zupę
mięso wymieszać z ugotowanym makaronem
podawać z barszczykiem.
pzdr.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 04:20:39
Temat: Re: mięso z zupy...
> Z wywarów kostno-mięsnych zostaje mi gotowane mięso (nie zostawiam w
> zupie-nikt u mnie tego nie lubi).
>
>> Macie inną koncepcję?
>
mam psa ;-)
--
pozdrawiam :-))
Sławomir J Marusiński
Gdańsk, GG 5420750
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-08 12:35:25
Temat: Re: mięso z zupyKyllyan ( m...@w...pl.invalid ) napisał:
> ...
> > Z wywarów kostno-mięsnych zostaje mi gotowane mięso (nie zostawiam w
> > zupie-nikt u mnie tego nie lubi).
> >
> >> Macie inną koncepcję?
> >
>
> mam psa ;-)
a ja mam koty;)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-10 11:41:59
Temat: Odp: mięso z zupy> > Z wywarów kostno-mięsnych zostaje mi gotowane mięso (nie zostawiam w
> > zupie-nikt u mnie tego nie lubi).
> >
> >> Macie inną koncepcję?
witam
mam kolege (zza którejś tam kolejnej granicy na wschodzie), który takie
mięso uzywa np. do robienia spaghetti - naturalnie mieli je w maszynce
pozdrawiam
Patrik
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-24 21:45:30
Temat: Re: mięso z zupyIwona z adresu <i...@W...pl> w wiadomości
<c4tqf8$58m$1@absinth.dialog.net.pl> wymodził(a):
> Macie inną koncepcję?
Mięso+przesmażona cebulka+sól+pieprz= pierogi z mięsem a do tego surówka z
kiszonej kapusty, mniam;-).
--
Pozdrawiam
Paulinka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-25 12:05:57
Temat: Re: mięso z zupy>
> > Macie inną koncepcję?
>
> Mięso+przesmażona cebulka+sól+pieprz= pierogi z mięsem a do tego surówka z
> kiszonej kapusty, mniam;-).
>
Mam:)
Ja takie mięsko kroję na grubość palca, na patelnie, zalewam troche
rosołkiem, dodaję cebulkę, suszoną pietruszkę i niech się wszystko troszkę
poddusi. Potem robię sos i podaję z ziemniakami i buraczkami. To jest
dopiero pycha!:)
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |