| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-08 18:33:04
Temat: nóż szefa kuchniWitam,
Cena 200$ mnie nie szokuje. Zdaję sobie sprawę, że takie są ceny noży "hand
made". Oczywiście trzeba by jeszcze dorzucić parę dolców za komplet osełek.
Oglądnąłem również stronę Fiskarsa. Z danych podawanych prze szwedów wynika,
iż są prawdopodobnie o klasę lepsze od kutych Gerlacha. Czy tak jest w
rzeczywistości? A jaka w przybliżeniu jest cena takiego noża w Polsce?
Pozdrawiam
Ed chwilowo z Narvy
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-08 22:09:36
Temat: Re: nóż szefa kuchni> Oglądnąłem również stronę Fiskarsa. Z danych podawanych prze szwedów wynika,
> iż są prawdopodobnie o klasę lepsze od kutych Gerlacha. Czy tak jest w
> rzeczywistości? A jaka w przybliżeniu jest cena takiego noża w Polsce?
Duzy "uniwersalny" (do jarzyn, etc.) kosztowal jesli dobrze pamietam
okolo 50-60 PLN (w Carrefour).
Pozdr.,
Shrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |