| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Shrek <j...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: nóż szefa kuchni Date: Sat, 08 Nov 2003 23:09:36 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 9 Sender: j...@p...onet.pl@131.116.58.130 Message-ID: <bojpvi$4tt$1@news.onet.pl> References: <5...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: 131.116.58.130 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1068329778 5053 131.116.58.130 (8 Nov 2003 22:16:18 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 8 Nov 2003 22:16:18 GMT User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax) X-Accept-Language: en-us, en, pl, ja In-Reply-To: <5...@n...onet.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:178909 Ukryj nagłówki > Oglądnąłem również stronę Fiskarsa. Z danych podawanych prze szwedów wynika, | |
Zobacz także