Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia o tiramisu raz jeszcze

Grupy

Szukaj w grupach

 

o tiramisu raz jeszcze

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-07-14 02:33:03

Temat: Re: o tiramisu raz jeszcze
Od: "Agata N." <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "zosia " <p...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:betjh4$o4v$1@inews.gazeta.pl...
> drodzy moi,
> wchodzę pod stół i odszczekuję: mówiłam kiedyś (za co mi się dostało od
> Konrada bodajże), że tiramisu z serkiem danona jest lepsze od
> ortodoksyjnego, bo lżejsze, nie takie tłuste itp.
> no więc zrobiłam w sobotę pierwszy raz z prawdziwym mascarpone. w ogóle
inna
> jakość doznań. niebo w gębie. żadne tam tłuste czy ciężkie. danone się nie
> umywa.
> zwracam honor i pozdrawiam,

Daj przepis, proszę, proszę... Wiem, że było o tym ale jako modemowiec (już
niedługo) rzadko szukam w archiwum. Pozdrawiam, Agata


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-07-14 06:44:52

Temat: o tiramisu raz jeszcze
Od: "zosia " <p...@N...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

drodzy moi,
wchodzę pod stół i odszczekuję: mówiłam kiedyś (za co mi się dostało od
Konrada bodajże), że tiramisu z serkiem danona jest lepsze od
ortodoksyjnego, bo lżejsze, nie takie tłuste itp.
no więc zrobiłam w sobotę pierwszy raz z prawdziwym mascarpone. w ogóle inna
jakość doznań. niebo w gębie. żadne tam tłuste czy ciężkie. danone się nie
umywa.
zwracam honor i pozdrawiam,
z

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

plum chutney & peach pickles
smalec z jabłkiem?
"Smaki i aromaty"
dania z grilla
Curasco.

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »