« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-12-13 10:12:49
Temat: pasztetBęde robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-12-13 10:43:14
Temat: Re: pasztet
> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?
Wydaje mi się, że bez skóry będzie suchy, ale mogę się mylić.
gosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-12-13 12:37:04
Temat: Re: pasztet
Użytkownik "aga" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dnm6rl$dns$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?
Zawsze robie ze skórą. Pasztet musi mieć
sporo tłuszczu, jesli ma byc dobry
Mira (Wrocław)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-12-14 09:02:13
Temat: Re: pasztetaga <a...@w...pl> napisał(a):
> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?
>
Witam!
Zawsze ze skórą, bo będzie suchy, mimo wszystko dodałabym podgardla trochę
uduszonego z przyprawami, sporo przypraw i wątróbkę indyczą, inaczej będzie
biały i mdły. Robiłam na różne sposoby i tak jw. jest lepiej.
OLUSIA
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-12-14 10:15:24
Temat: Re: pasztet
Użytkownik "aga" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dnm6rl$dns$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?
Bardzo dziekuję za rady. Wykorzystam je dzisiaj.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |