Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pasztet

Grupy

Szukaj w grupach

 

pasztet

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 5


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-12-13 10:12:49

Temat: pasztet
Od: "aga" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-12-13 10:43:14

Temat: Re: pasztet
Od: "Bartosz Nazar" <m2000[wytnijto]@poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?

Wydaje mi się, że bez skóry będzie suchy, ale mogę się mylić.

gosia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-12-13 12:37:04

Temat: Re: pasztet
Od: "M.Z." <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "aga" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dnm6rl$dns$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?


Zawsze robie ze skórą. Pasztet musi mieć
sporo tłuszczu, jesli ma byc dobry

Mira (Wrocław)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2005-12-14 09:02:13

Temat: Re: pasztet
Od: "OLUSIA" <o...@g...SKASUJ-TO.pl> szukaj wiadomości tego autora

aga <a...@w...pl> napisał(a):

> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?
>
Witam!
Zawsze ze skórą, bo będzie suchy, mimo wszystko dodałabym podgardla trochę
uduszonego z przyprawami, sporo przypraw i wątróbkę indyczą, inaczej będzie
biały i mdły. Robiłam na różne sposoby i tak jw. jest lepiej.
OLUSIA

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2005-12-14 10:15:24

Temat: Re: pasztet
Od: "aga" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "aga" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dnm6rl$dns$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Będe robić pasztet z kurczaków i zastanawiam się, czy mięso dać ze skórą,
> czy zerwać skórę? Poradzicie, jak zrobić?

Bardzo dziekuję za rady. Wykorzystam je dzisiaj.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kupno lodówki, wybór sprzedawcy, opinia o sklepie inetowym - BARDZO PROSZĘ o wypowiedzi!
Możecie coś polecić?
mąka razowa
rzodkiewki
Ciasteczka miodowe 'Turban sędziego'

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »