| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-07-07 11:13:48
Temat: Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?> Otluszczone ??? Watpie...
>
>
No właśnie te otłuszczone do fła gra czy jakkolwiek się to pisze :-)))
pozdr
Sławek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-07-07 11:18:20
Temat: Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?merynos wrote:
>Użytkownik "Kot" <t...@g...pl> napisał w wiadomości
>news:42CD0F08.7050507@gazeta.pl...
>
>
>>>A kiedys słyszałem że podobno nasz piękny kraj jest potęgą eksportową
>>>
>>>
>jeżeli
>
>
>>>chodzi o wątróbki do Francji itp. Czyli pewnie gdzieś znajdziesz :-)))
>>>pozdrowienia znad słonecznej zatoki
>>>
>>>
>>>
>>>
>>Otluszczone ??? Watpie...
>>
>>
>>
>Ciekawe, czy same byście chciały, aby wam wątrobe otłuścić!
>merynos
>
>
>
>
Moja jest otluszczona sama z siebie.
Kot
--
Dodawaj ZA DARMO ogłoszenia do Aaaby.pl i Gazety Stołecznej: Dla dziecka, Fotografia,
Hobby, Książki, Odzież, RTV i AGD, Meble, Telefony
http://www.aaaby.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2005-07-07 11:48:53
Temat: Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?
Użytkownik "Kot" <t...@g...pl> napisał w wiadomości
news:42CD1119.3010905@gazeta.pl...
> >
> Moja jest otluszczona sama z siebie.
>
To daj ją na pasztet!
merynos
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2005-07-07 12:08:17
Temat: Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?merynos wrote:
>Użytkownik "Kot" <t...@g...pl> napisał w wiadomości
>news:42CD1119.3010905@gazeta.pl...
>
>
>>Moja jest otluszczona sama z siebie.
>>
>>
>>
>To daj ją na pasztet!
>merynos
>
>
>
>
W odpowiednim momencie z cala pewnoscia zostanie zjedzona, zapewniam.
Kot
--
Dodawaj ZA DARMO ogłoszenia do Aaaby.pl i Gazety Stołecznej: Dla dziecka, Fotografia,
Hobby, Książki, Odzież, RTV i AGD, Meble, Telefony
http://www.aaaby.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2005-07-07 12:57:22
Temat: Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?
Użytkownik "Kot" <t...@g...pl> napisał w wiadomości
news:42CD1CD0.506@gazeta.pl...
> >
> W odpowiednim momencie z cala pewnoscia zostanie zjedzona, zapewniam.
Przez koty!
merynos
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2005-07-07 17:42:23
Temat: Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?
Le jeudi 7 juillet 2005 ŕ 12:21:18, dans <daivur$34l$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
>> Tylko skad Ty wezmiesz otluszczona gesia watrobe ????
> no właśnie, to było zasadnicze pytanie moje na początku... a z normalnej
> takie cudo nie wyjdzie????
Nie.
> lub innymi słowy - jak zrobić pasztet nawet i z drobiowych ale o takich jak
> pisałem właściwościach.. ?
Te wlasciwosci pochodza stad ze watrobka jest przerosnieta tluszczem,
stad owa konsystencja ktora tak ci posmakowala. W przeciwienstwie do
tego co piszesz foie gras nie jest pasztetem (nic w tym nie ma
zmielonego) tylko watrobka w calosci : wiec bez podstawowago skladnika
nie ma bata zeby cos podobnego przyrzadzic.
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |