| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-09-10 14:41:09
Temat: pilne - ciasto krucheWitam
Mam troche pilna sprawe...robie wlasnie kruche ciasto ze sliwkami (jakis
przepis z netu), a mam dwie lewe rece, a ono zaczyna wygladac naprawde
ladnie i boje sie zepsuc wiec....czy jak juz bedzie dobrego koloru to
powinnam je odrazu wyjac z piekarnika czy poczekac w piekarniku az
ostrygnie...
Z gory dziekuje za pomoc
Julka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-09-10 16:59:33
Temat: Re: pilne - ciasto krucheJa swoje zawsze zostawiam, bo to ze śliwkami to ma duzo soku w środku
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-09-11 15:16:54
Temat: Re: pilne - ciasto kruche
"Julka" <p...@j...org> wrote in message
news:chseef$1dt$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam
....czy jak juz bedzie dobrego koloru to
> powinnam je odrazu wyjac z piekarnika czy poczekac w piekarniku az
> ostrygnie...
tylko nie czekaj za dlugo w tym piekarniku, bo Ci bedzie goraco ... :)
przepraszam, nie moglam sie powstrzymac,
Ja kruche wyjmuje od razu,
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |