Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pilne - ciasto kruche

Grupy

Szukaj w grupach

 

pilne - ciasto kruche

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-09-10 14:41:09

Temat: pilne - ciasto kruche
Od: "Julka" <p...@j...org> szukaj wiadomości tego autora

Witam

Mam troche pilna sprawe...robie wlasnie kruche ciasto ze sliwkami (jakis
przepis z netu), a mam dwie lewe rece, a ono zaczyna wygladac naprawde
ladnie i boje sie zepsuc wiec....czy jak juz bedzie dobrego koloru to
powinnam je odrazu wyjac z piekarnika czy poczekac w piekarniku az
ostrygnie...

Z gory dziekuje za pomoc
Julka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-09-10 16:59:33

Temat: Re: pilne - ciasto kruche
Od: "Martita" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ja swoje zawsze zostawiam, bo to ze śliwkami to ma duzo soku w środku


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-09-11 15:16:54

Temat: Re: pilne - ciasto kruche
Od: "Marta MJ" <m...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Julka" <p...@j...org> wrote in message
news:chseef$1dt$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam
....czy jak juz bedzie dobrego koloru to
> powinnam je odrazu wyjac z piekarnika czy poczekac w piekarniku az
> ostrygnie...

tylko nie czekaj za dlugo w tym piekarniku, bo Ci bedzie goraco ... :)

przepraszam, nie moglam sie powstrzymac,

Ja kruche wyjmuje od razu,

Marta


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

falafel
Szpinak mrozony
frankfurcki zielony sos
łosoś+jaka surówka
Kuchenka mikrofalowa HAIER HR-6753 D

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »