Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pomidory w serze

Grupy

Szukaj w grupach

 

pomidory w serze

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-04-20 21:06:41

Temat: pomidory w serze
Od: "Dorota Orzeszak" <s...@a...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam,
Jadlam dzis przepyszna przystawke w restauracji wloskiej.
Pomidory z cebulka posypane bazylia "zapakowane" w ser mozzarella, calosc
obtoczona w panierke i usmazona na zloto.
Mysle, ze da sie te warzywka "zapakowac" w kieszonke zrobiona w serze
zoltym, ktory sie latwo rozpuszcza.

Polecam jako danie mile dla podniebienia :)

--
Pozdarwiam
Valentine


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-04-21 16:11:41

Temat: Re: pomidory w serze
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Dorota Orzeszak <s...@a...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:a9sl3k$n6c$...@n...tpi.pl...
> Witam,
> Jadlam dzis przepyszna przystawke w restauracji wloskiej.
> Pomidory z cebulka posypane bazylia "zapakowane" w ser mozzarella, calosc
> obtoczona w panierke i usmazona na zloto.
> Mysle, ze da sie te warzywka "zapakowac" w kieszonke zrobiona w serze
> zoltym, ktory sie latwo rozpuszcza.
>
> Polecam jako danie mile dla podniebienia :)
>
> --
> Pozdarwiam
> Valentine
>
A w jakiej formie byly te pomidory? Cale, w plasterkach, cwiartki czy
jeszcze inaczej? Interesuje mnie to bo ostatnio udalo mi sie kupic polskie
pomidory o smaku pomidorow.
Agata Solon, naturalna


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-04-21 16:13:48

Temat: Re: pomidory w serze
Od: "Dorota Orzeszak" <s...@a...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a9uo26$5e0$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Dorota Orzeszak <s...@a...com.pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:a9sl3k$n6c$...@n...tpi.pl...
> > Witam,
> > Jadlam dzis przepyszna przystawke w restauracji wloskiej.
> > Pomidory z cebulka posypane bazylia "zapakowane" w ser mozzarella,
calosc
> > obtoczona w panierke i usmazona na zloto.
> > Mysle, ze da sie te warzywka "zapakowac" w kieszonke zrobiona w serze
> > zoltym, ktory sie latwo rozpuszcza.
> >
> A w jakiej formie byly te pomidory? Cale, w plasterkach, cwiartki czy
> jeszcze inaczej? Interesuje mnie to bo ostatnio udalo mi sie kupic polskie
> pomidory o smaku pomidorow.

Pomidory w plasterkach, cebula w poltalarkach :)

--
Pozdrawiam
Valentine


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

[OT] ratunku - dl i zaczyn drozdzowy
czym wyczyścic przypaloną patelnie??
Czy tutaj mieszka panna Agnieszka????
szpinak swiezy - prosba o rade
wiosenny obiad...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »