| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-01-16 12:19:08
Temat: razowiec na krzanowych liściachcze!
co daje (dawało) chlebowi starodawne pieczenie go na chrzanowych
liściach?
wojmat
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-01-16 13:31:06
Temat: Re: razowiec na krzanowych liściach
----- Original Message -----
From: "===wojmat===" <C...@v...pl.INVALID>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Sent: Tuesday, January 16, 2001 1:19 PM
Subject: razowiec na krzanowych liściach
> cze!
>
> co daje (dawało) chlebowi starodawne pieczenie go na chrzanowych
> liściach?
Przede wszystkim nie przypalal sie od dolu, a i skorka nie byla twarda jak
deska, poza tym liscie nadawaly specyficznego aromatu i pieczywko bylo jakby
to powiedziaec, bardziej soczyste ;-)
Lew
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |