« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-18 16:53:03
Temat: rękaw foliowy-jak? szybko!!Witam,
Przepraszam za to "szybko!!", ale z powodu innych wypieków
(zrewanżuję się np. przepisem na tort makowo-jabłkowy)
proszę o szybka odpowiedź jak sie piecze mięso (u mnie schab
faszerowany polędwiczką i pieczeń wołowa) w rekawie foliowym?
Potem ten rękaw do brytfanny z woda czy jak? Nie chce zanieść
gotowej do sprzedaży, zafoliowanej pieczeni np. do Billi do
sprzedaży!
Please!
Zdrówko/conet
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-04-18 17:29:44
Temat: Re: rękaw foliowy-jak? szybko!!
Użytkownik "conet" <c...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:b7pahg$ivs$1@inews.gazeta.pl...
jak sie piecze mięso (u mnie schab
> faszerowany polędwiczką i pieczeń wołowa) w rekawie foliowym?
> Potem ten rękaw do brytfanny z woda czy jak?
Mięcho w rękaw, dodać do środka trochę wody, żeby było soczyste, zaklipsować
i do piekarnika 200 stopni na ruszt albo blachę. I wszystko.
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-18 18:23:24
Temat: Re: rękaw foliowy-jak? szybko!!
Użytkownik "dorka" <d...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b7pcke$sii$1@foka.acn.pl...
>
> Użytkownik "conet" <c...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:b7pahg$ivs$1@inews.gazeta.pl...
>
> jak sie piecze mięso (u mnie schab
> > faszerowany polędwiczką i pieczeń wołowa) w rekawie foliowym?
> > Potem ten rękaw do brytfanny z woda czy jak?
>
> Mięcho w rękaw, dodać do środka trochę wody, żeby było soczyste,
zaklipsować
> i do piekarnika 200 stopni na ruszt albo blachę. I wszystko.
>
> Dorota
Hi,
Właśnie eksperymentuje na białej kiełbasie (wczesniej oczywiście
przysmażona z dodatkami).
Dzieki Dorota, na Ciebie czekałem. Teraz powinno być "cool".
Wesołych i Radosnych
pozdrawiam/conet
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-18 19:24:55
Temat: Re: rękaw foliowy-jak? szybko!!
> > Użytkownik "conet" <c...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:b7pahg$ivs$1@inews.gazeta.pl...
> Właśnie eksperymentuje na białej kiełbasie (wczesniej oczywiście
> przysmażona z dodatkami).
Ja bede przysmazac tradycyjnie. Ciekawa jestem, co Ci wyjdzie z "rekawowej"
kielbasy, ale pewnie bedzie dobra, jak wszystko z rekawa.
> Wesołych i Radosnych
Tobie rowniez milych Swiatek zycze i pozdrawiam:)
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-18 22:33:50
Temat: Re: rękaw foliowy-jak? szybko!!
Użytkownik "dorka" <d...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b7pcke$sii$1@foka.acn.pl...
>
> Użytkownik "conet" <c...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:b7pahg$ivs$1@inews.gazeta.pl...
>
> jak sie piecze mięso (u mnie schab
> > faszerowany polędwiczką i pieczeń wołowa) w rekawie foliowym?
> > Potem ten rękaw do brytfanny z woda czy jak?
>
> Mięcho w rękaw, dodać do środka trochę wody, żeby było soczyste,
zaklipsować
> i do piekarnika 200 stopni na ruszt albo blachę. I wszystko.
Zapomniałaś o konieczności zrobienia kilku dziurek od góry folii...
Mam nadzieję, że conetowi nie wybuchło...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |