Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia semolina

Grupy

Szukaj w grupach

 

semolina

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-12-29 14:04:19

Temat: semolina
Od: "Marta" <m...@b...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Czy wiecie moze czy, a jezeli tak to gdzie mozna kupic semoline w Warszawie?
Potrzebuje jej do zrobienia jakiejs pizzy specjalniej.

Pozdrawiam,

Marta MJ


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-12-30 16:33:19

Temat: Re: semolina
Od: "Kasia L." <l...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Marta" <m...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:a0kig1$2r68$1@pingwin.acn.pl...
> Czy wiecie moze czy, a jezeli tak to gdzie mozna kupic semoline w
Warszawie?
> Potrzebuje jej do zrobienia jakiejs pizzy specjalniej.

Il semolino to jest grysik Jesli do pizzy to moze chodzic o specjalny rodzaj
maki (semolino di grano duro) z ktorej np. w Apulii robi sie chleb. U nas
raczej nie do dostania. A co to za pizza?

Kasia L.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-12-30 19:21:05

Temat: Re: semolina
Od: "Marta" <m...@b...com.pl> szukaj wiadomości tego autora


"Kasia L." <l...@p...onet.pl> wrote in message
news:a0nhpr$q8l$1@info.cyf-kr.edu.pl...
>
> Il semolino to jest grysik Jesli do pizzy to moze chodzic o specjalny
rodzaj
> maki (semolino di grano duro) z ktorej np. w Apulii robi sie chleb. U nas
> raczej nie do dostania. A co to za pizza?
>
> Kasia L.

Maka, maka ... na zdjeciu tak wyglada (czy nie z pszenicy durum?), a jest to
poprostu nastepne ciasto do pizzy z angielsiej ksiazeczki "The Little Guide
to Pizzas", a ze szukam jakiegos dobrego spodu, to wyprobowuje rozne :))
Dzieku za informacje.

Marta MJ


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-12-31 09:34:11

Temat: Re: semolina
Od: <i...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

>
> "Kasia L." <l...@p...onet.pl> wrote in message
> news:a0nhpr$q8l$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> >
> > Il semolino to jest grysik Jesli do pizzy to moze chodzic o specjalny
> rodzaj
> > maki (semolino di grano duro) z ktorej np. w Apulii robi sie chleb. U nas
> > raczej nie do dostania. A co to za pizza?
> >
> > Kasia L.
>
> Maka, maka ... na zdjeciu tak wyglada (czy nie z pszenicy durum?), a jest to
> poprostu nastepne ciasto do pizzy z angielsiej ksiazeczki "The Little Guide
> to Pizzas", a ze szukam jakiegos dobrego spodu, to wyprobowuje rozne :))
> Dzieku za informacje.
>
> Marta MJ
Jesli ksiazeczka jest angielskiego autora to chodzilo mu pewnie o b.drobny
grysik kukurydziany.

iza


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kuzhnia meksykanska
Dla italofilow
wok=tragedia
Sylwestrowy problem - koniec
Salsa w Ipanemie ... spotkanie w Krakowie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »