« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-04-05 10:58:03
Temat: śniadanie Afrodyty dla zapracowanychmoja receptura na promienna cere i pelny zoladek od rana to koktail ,ktory
przygotowuje sie w 2 minuty
1,5 - 2 szkl mleka
2 banany
1 duza lyzka miodu
2 lyzki otrąb pszennych
wszystko wrzucam do dzbanka i miksuje koncowka miksera do koktaili.
doskonale syci i swietnie wplywa ne cere
pije ten koktail codziennie!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-04-05 11:07:45
Temat: Re: śniadanie Afrodyty dla zapracowanych
Użytkownik "aga" <l> napisał w wiadomości
> >
> wszystko wrzucam do dzbanka i miksuje koncowka miksera do koktaili.
> doskonale syci i swietnie wplywa ne cere
> pije ten koktail codziennie!
>
>
mniam .... , osobiście zastępuje zwykłe mleko kefirem lub jogurtem :)
pozdr,dorcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-05 11:44:44
Temat: Re: śniadanie Afrodyty dla zapracowanycha jak wpływa na wigor ?
Użytkownik "aga" <j...@o...pl> napisał w wiadomości
news:c4re4a$kfn$1@atlantis.news.tpi.pl...
> moja receptura na promienna cere i pelny zoladek od rana to koktail ,ktory
> przygotowuje sie w 2 minuty
> 1,5 - 2 szkl mleka
> 2 banany
> 1 duza lyzka miodu
> 2 lyzki otrąb pszennych
>
> wszystko wrzucam do dzbanka i miksuje koncowka miksera do koktaili.
> doskonale syci i swietnie wplywa ne cere
> pije ten koktail codziennie!
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-05 14:00:55
Temat: Re: śniadanie Afrodyty dla zapracowanych
Użytkownik "kg" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
news:c4rgvu$29m$1@nemesis.news.tpi.pl...
> a jak wpływa na wigor ?
Wigor wigorem, cera cerą. TO JEST TUCZĄCE!
likaon
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-04-05 15:08:05
Temat: Re: śniadanie Afrodyty dla zapracowanych
aga napisał(a):
>
> moja receptura na promienna cere i pelny zoladek od rana to koktail ,ktory
> przygotowuje sie w 2 minuty
> 1,5 - 2 szkl mleka
> 2 banany
> 1 duza lyzka miodu
> 2 lyzki otrąb pszennych
>
Moze nie codziennie, ale czasem taki robie.
Pysznosci!!!
Osobiscie nie dodaje otrab, ale przyprawiam cynamonem, anyzem i
szafranem.
Pozdrawiam
Lunac
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |