| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-12-05 17:00:39
Temat: sos knorra, nie powiemwprawdzie raczej sama kombinuje, ale sos knorra czosnkowy na zimno na
majonezie jest niczego sobie. Zrobilam sobie salatke z salaty, kapusty
pekinskiej, sera brie i oliwek, zalalam tym sosem i...hm...dobre!
kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-12-06 08:40:24
Temat: Re: sos knorra, nie powiem
Użytkownik Katarzyna Nowak <k...@p...wp.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
> wprawdzie raczej sama kombinuje, ale sos knorra czosnkowy na zimno
na
> majonezie jest niczego sobie. Zrobilam sobie salatke z salaty,
kapusty
> pekinskiej, sera brie i oliwek, zalalam tym sosem i...hm...dobre!
> kaska
Aż poszłam sprawdzić :) ale nie, ja jestem zakochana w gotowcu
heintza, chrzanowym, tylko to jest majonezopodobne, bo nie ma jaj w
składzie. Jednak już od dawna kanapka z mięskiem (np. piersią kaczki w
solnej skorupie, którą wczoraj wyprodukowałam) i tym mazidłem, albo
sałatki na kapuście pekińskiej + mazidło.... mniam :) . Natomiast inne
tej firmy mi nie podchodzą, może spróbuję ten knorr...
pozdrawiam, Kianit
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |