Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia stchi by Larousse

Grupy

Szukaj w grupach

 

stchi by Larousse

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-08-19 21:19:58

Temat: stchi by Larousse
Od: "vefour" <v...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

nowy watek, bo dyskusja o slynnej polskie zupie w watku o francuskiej
smietanie wydala mi sie nieprzyzwoita. Aby rozstrzygnac czy to kapusniak czy
barszcz, siegnalem do zrodla i obwieszczam sklad - jest to bulion z
wolowiny, jezyka i uszu swini, wzbogacony smakiem z fennela. I co Wy na to?

V.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-08-19 21:28:54

Temat: Re: stchi by Larousse
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


----- Original Message -----
From: "vefour" <v...@p...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, August 19, 2002 11:19 PM
Subject: stchi by Larousse


> nowy watek, bo dyskusja o slynnej polskie zupie w watku o francuskiej
> smietanie wydala mi sie nieprzyzwoita. Aby rozstrzygnac czy to kapusniak
czy
> barszcz, siegnalem do zrodla i obwieszczam sklad - jest to bulion z
> wolowiny, jezyka i uszu swini, wzbogacony smakiem z fennela. I co Wy na
to?
>
> V.
>
no to by sie poniekad zgadzalo - bo ciotka wywar robila na wolowinie lub
baraninie i kopru tez czasem dawala - tyle, ze trzeba by dolozyc jeszcze
jakies 10 innych skladnikow ;-)
Herbatka


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Piwo - kalorie?
gorace noce i dnie czyli czas na raite :-) (P)
lektury poniedzialkowe
akademija kurta schellera
Gruszki w słoiku??

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »