« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-03-19 21:20:22
Temat: stek z kangura, jak?ponieważ mało informacji można znaeźć a mięso to pakowane w steki po 250gr.
w makro od dawna jest sprzedawane to się skusiłem i proszę o sprawdzone
jakieś porady bo jak narazie to jedynie co mi się widzi to stek z cebulką z
patelni...
pzdr,
dkzzzzzzzzzzz.
ps. a może kupił ktoś mięso z krokodyla?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-03-20 08:10:09
Temat: Re: stek z kangura, jak?
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:47e17a02$0$26088$88260bb3@free.teranews.com...
> dekazzze pisze:
>> ponieważ mało informacji można znaeźć a mięso to pakowane w steki po
>> 250gr. w makro od dawna jest sprzedawane to się skusiłem i proszę o
>> sprawdzone jakieś porady bo jak narazie to jedynie co mi się widzi to
>> stek z cebulką z patelni...
>>
>> pzdr,
>> dkzzzzzzzzzzz.
>>
>> ps. a może kupił ktoś mięso z krokodyla?
> ja, ale nadaje sie tylko do obróbki za pomocą malaksera
>
> --
> Posted via a free Usenet account from http://www.teranews.com
>
takiego?
http://www.darkinthepark.com/Seaside/hgmeatgrinder.j
pg
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |