| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "dekazzze" <d...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: stek z kangura, jak? Date: Wed, 19 Mar 2008 22:20:22 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 11 Message-ID: <frs02n$alt$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 194.42.118.141 X-Trace: inews.gazeta.pl 1205961623 10941 194.42.118.141 (19 Mar 2008 21:20:23 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 19 Mar 2008 21:20:23 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198 X-Priority: 3 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-User: dekazze X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:311615 Ukryj nagłówki ponieważ mało informacji można znaeźć a mięso to pakowane w steki po 250gr. | |
Zobacz także