« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-12-19 14:15:42
Temat: szynka i?Obsypałem solą peklową, wystawiłem na chłód balkonowy.
Ile to tam trzymać, co potem? Zamiar najprostszy - upiec. Ale jak - w
folii? rękawie? brytfannie?
--
JackOss
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-12-19 14:24:28
Temat: Re: szynka i?
Użytkownik "Jacek Kos" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:do6fa3$75e$1@atena.e-wro.net...
> Obsypałem solą peklową, wystawiłem na chłód balkonowy.
> Ile to tam trzymać, co potem? Zamiar najprostszy - upiec. Ale jak - w
> folii? rękawie? brytfannie?
>
>
> --
> JackOss
trzeba było zrobic roztwór soli + saletry+ cukru + przypraw
i zanurzyc w tym miacho ..i trzymac tak z miesiac dwa.. w chłodzie
naturalnie...
oczywiscie od czasu do czasu tak dla zabawy ..porządna strzykawa gruba igła
i nastrzykiwać tym roztworem miesko....
a potem siatka i do komina też na miesiąc w zimny dym....
na Wielkanoc jak znalazł..
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |