| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-01-09 08:38:07
Temat: Re: tatar
Użytkownik "Dariusz K. Ladziak" <l...@w...pdi.net> napisał w wiadomości
news:3ffdff37.13836105@news.tpi.pl...
> Moze jeszcze przez sitko nr.5? Takie pasztetowe?
nie, przez takie, ze pasztet przy tym tatarze to naprawde kawaly miecha.
czasem przeydaje sie poczytac pare innych postow
eot
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-01-09 10:56:41
Temat: tatarDziękuje wszystkim za podpowiedzi.
Te mniej poważne również ;)
Nie pozostaje mi nic innego tylko kupić mięsko, zrobić tatara i skonsumować
(no dzisiaj może nie, bo piątek) .
Pozdrawiam.
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-09 11:31:51
Temat: Re: tatar
> A jadłaś kiedyś skrobane mięso?
> Raz zjesz i zobaczysz różnicę.
jak to zrobic? tak na moj maly rozumek najlepiej oskrobac ostrym nozem
zamrozone prawie na kosc mieso? bo siekac na kawalki krojac - hmm chyba sie
zepsuje zanim sobie nakroje na 1 porcje na tyle drobno, zeby to nie byl
gulasz ;)
epf
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-09 13:35:10
Temat: Re: tatar> jak to zrobic? tak na moj maly rozumek najlepiej oskrobac ostrym nozem
Szerszy koniec poledwicy mozna, w celu ulatwienia pracy, przeciac w poprzek
wlokien lekko po skosie.
Kladziesz poledwice na desce, trzymasz za jeden koniec poledwicy(ten nie
obciety) a drugą reką uzbrojoną w noz skierowany ostrzem do miesa, przeciagasz
po scietym kawalku lekko przyciskajac ostrze do miesa.
Mozna nabrac wprawy przy przygotowaniu "tatara" z watrobki cielecej oczywiscie
bardzo swiezej. Polecam watrobkowego tatarta dla zdrowia.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-10 20:23:50
Temat: Re: tatarTatar tylko z mięsa skrobanego szczególnie z polędwicy.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-17 22:09:52
Temat: Re: tatarUżytkownik "melada2" <m...@x...com.pl> napisał w wiadomości
news:btkkqh$55e$1@nemesis.news.tpi.pl...
[...]
> Olej ratyfikowany, [...] > melada2
Możesz rozwinąć?
;-)
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |