| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.e-wro.pl!news.tvk.wroc.pl!not-for-mail From: "jerzy" <j...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: tatar Date: Sat, 10 Jan 2004 21:23:50 +0100 Organization: Telewizja Kablowa Wroclaw -- http://www.tvk.wroc.pl/ Lines: 4 Message-ID: <btpn07$rel$1@pyro.tvk.wroc.pl> References: <btk89s$q71$1@SunSITE.icm.edu.pl> <btm1d6$ch8$1@SunSITE.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: komputer0206-2.docsis.tvk X-Trace: pyro.tvk.wroc.pl 1073766215 28117 192.168.64.46 (10 Jan 2004 20:23:35 GMT) X-Complaints-To: a...@t...wroc.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 10 Jan 2004 20:23:35 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:186419 Ukryj nagłówki Tatar tylko z mięsa skrobanego szczególnie z polędwicy. | |
Zobacz także