« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-12-01 14:53:41
Temat: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli....tak jakby casoulet...
na koniec gotowania fasolki dodac sporo startej skorki
cytrynowej...JAKIE to dobre!
tak sie zastanawiam czy juz o tej fasolce TU pisalam czy do
Cafe...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-12-01 15:01:27
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:bhrh0ug3okksl3ptno6od089gt91l2ptiu@4ax.com...
> ..tak jakby casoulet...
>
> na koniec gotowania fasolki dodac sporo startej skorki
> cytrynowej...JAKIE to dobre!
> tak sie zastanawiam czy juz o tej fasolce TU pisalam czy do
> Cafe...
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
co???
Mechcia
ide pochlonac rybe z frytkami i gore kiszonej kapusty
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 15:04:26
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Użytkownik "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:3c08f14d$1@news.vogel.pl...
>
> Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci
do
> grup dyskusyjnych napisał:b...@4...com..
.
> > ..tak jakby casoulet...
> >
> > na koniec gotowania fasolki dodac sporo startej skorki
> > cytrynowej...JAKIE to dobre!
> > tak sie zastanawiam czy juz o tej fasolce TU pisalam czy do
> > Cafe...
> >
> > Krysia
> > K.T. - starannie opakowana
> Skorka cytrynowa starta do fasolki??? Nigdy nie probowalam. Musze zaczac.
A
> ja pieke poledwiczki z curry i z jablkami, przepis wziety ze strony
Grzesia
> O. Ciekawe co wyjdzie?
>
Kaska_______________________________________________
________________________
jak wyjdzie daj znac.
Mechcia
jak nie wyjdzie tez daj znac:)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 15:05:00
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:b...@4...com..
.
> ..tak jakby casoulet...
>
> na koniec gotowania fasolki dodac sporo startej skorki
> cytrynowej...JAKIE to dobre!
> tak sie zastanawiam czy juz o tej fasolce TU pisalam czy do
> Cafe...
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
Skorka cytrynowa starta do fasolki??? Nigdy nie probowalam. Musze zaczac. A
ja pieke poledwiczki z curry i z jablkami, przepis wziety ze strony Grzesia
O. Ciekawe co wyjdzie?
Kaska_______________________________________________
________________________
_______
> Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 15:09:22
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Użytkownik MechaGodzilla <m...@n...pl.NOSPAM> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9uarhv$ea3$...@n...tpi.pl...
>
>
> jak wyjdzie daj znac.
>
>
> Mechcia
> jak nie wyjdzie tez daj znac:)
Dam, chwilowo sie pieka:-) Natomiast niezly ma ten przepis na poledwiczki w
smietanie z estragonem. Juz je robilam i naprawde byly pyszne:-) Kaska
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 15:38:38
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Użytkownik MechaGodzilla <m...@n...pl.NOSPAM> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9uarhv$ea3$...@n...tpi.pl....@4...com...
>
> jak wyjdzie daj znac.
>
>
> Mechcia
> jak nie wyjdzie tez daj znac:)
No wiec sama nie wiem ....Sa dobre ale jakies suchawe, moze cos zle
zrobilam? Nie ma sosu, a dalam pzreciez i oliwe i podlalam woda. Cos mi sie
wydaje ze za dlugo trzymalam w piekarniku....Kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 15:42:46
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Użytkownik MechaGodzilla <m...@n...pl.NOSPAM> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9uarhv$ea3$...@n...tpi.pl...
> jak wyjdzie daj znac.
>
Pomaziane tym jablkiem sa dobre, ale czemu zniknal mi sos??? Chyba powinien
byl zrobic sie niejako sam?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 15:57:05
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
>Pomaziane tym jablkiem sa dobre, ale czemu zniknal mi sos??? Chyba powinien
>byl zrobic sie niejako sam?
>
wyparowal?
k
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 16:15:04
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Użytkownik "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:3c08fa27@news.vogel.pl...
>
> Użytkownik MechaGodzilla <m...@n...pl.NOSPAM> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:9uarhv$ea3$...@n...tpi.pl...
> > jak wyjdzie daj znac.
> >
> Pomaziane tym jablkiem sa dobre, ale czemu zniknal mi sos??? Chyba
powinien
> byl zrobic sie niejako sam?
>
musze zajrzec na przepis.
ale dziwne ze sos znikl....
Mechcia
maly detektyw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-01 19:07:45
Temat: Re: telewizyjna fasolka po bretonsku czyli..
Użytkownik MechaGodzilla <m...@n...pl.NOSPAM> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9uavmc$1n5$...@n...tpi.pl...
>
> >
> musze zajrzec na przepis.
> ale dziwne ze sos znikl....
>
> Mechcia
> maly detektyw
>
>
tylko mu tam znów, biedakowi, nie pisz komentarza typu "fuj", bo facet sobie
włosy z żalości powyrywa ;-)
Wkn
mająca nieco mniejsze zapędy detektywistyczne
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |