« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-29 00:25:21
Temat: to jest niezle...ŁOSOŚ A LA MARIA ANTONINA: łososia lekko skropić sokiem z cytryny, posolić,
natrzeć musztardą i wstawić do lodówki na 2 godz. W płaskim rondlu stopić
masło, włożyć łososia i smażyć po 5 min. Z każdej strony. Posypać koperkiem
+ cytryna.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-29 10:29:47
Temat: Re: to jest niezle...Szkoda, że nie było wcześniej tego postu. Kupiłem niedawno kawałek łososia
aby razem z innymi rybimi zwłokami posłużył na zupę rybną, ale innych rybek
kupiłem trochę za dużo, więc łososia sru do lodówki. Po paru dniach z
rozpaczy wykonałem z niego "łososia a la śledź" w oleju z cebulką.
Śledź lepszy...
--
Pooh - bardziej żółty niż zielony.
Użytkownik "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:3c058021@news.vogel.pl...
> ŁOSOŚ A LA MARIA ANTONINA: łososia lekko skropić sokiem z cytryny,
posolić,
> natrzeć musztardą i wstawić do lodówki na 2 godz. W płaskim rondlu stopić
> masło, włożyć łososia i smażyć po 5 min. Z każdej strony. Posypać
koperkiem
> + cytryna.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-29 10:39:54
Temat: Re: to jest niezle...
Użytkownik Pooh <j...@s...uml.lodz.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9u52gh$75e$...@k...man.lodz.pl...
> Szkoda, że nie było wcześniej tego postu. Kupiłem niedawno kawałek łososia
> aby razem z innymi rybimi zwłokami posłużył na zupę rybną, ale innych
rybek
> kupiłem trochę za dużo, więc łososia sru do lodówki. Po paru dniach z
> rozpaczy wykonałem z niego "łososia a la śledź" w oleju z cebulką.
>
> Śledź lepszy...
>
> --
> Pooh - bardziej żółty niż zielony.
Ja najb lubie lososia z rusztu z cytryna i koperkiem. Z patelni tez moze
byc. I calkiem dobry jest po prostu ugotowany. Warto tez czasem przyrzadzic
jakis sos do tej ryby, zeby urozmaicic smak:-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-03 12:49:26
Temat: Odp: to jest niezle...
Użytkownik Katarzyna Nowak <k...@p...wp.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
> ŁOSOŚ A LA MARIA ANTONINA: łososia lekko skropić sokiem z cytryny,
posolić,
> natrzeć musztardą i wstawić do lodówki na 2 godz. W płaskim rondlu stopić
> masło, włożyć łososia i smażyć po 5 min. Z każdej strony. Posypać
koperkiem
> + cytryna.
ale piszesz o calym lososiu czy o dzwonkach???
pozdrawiam
satia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |