| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-22 09:11:35
Temat: tort smietanowyWitam wszystkich
Jutro sa urodzinki mojego naj...
Chcialabym zrobic torcik ale taki pyszny z masa smietanowa. Czy
moglibyscie pomoc???
Kiedys prawde mowiac probowalam zrobic cos takiego ale nic dobrego z
tego nie wyszlo.
Co zrobic zeby smietanka byla puszysta i zeby nie opadla na drugi dzien,
no i zeby nie wsiaknela w biszkopt.
Pomozcie please bede bardzo wdzieczna
Pozdrawiam
IW
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-22 09:38:21
Temat: Re: tort smietanowydo tortu smietanowego uzyj smietanki tortowej, 36%
po zmiksowaniu musisz koniecznie schlodzic
ona ani nie opada ani nie wsiaka
dodaj jakies owocki a biszkopt nasacz jakims alkoholem:) wychodzi ql:)
na maly biszkopt [taki z 5 jaj] daj o,5 litra smietanki
pozdry Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-22 15:37:25
Temat: Odp: tort smietanowy
Użytkownik maua piegowata <m...@b...artcom.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:972mkj$aug$...@n...tpi.pl...
> do tortu smietanowego uzyj smietanki tortowej, 36%
> po zmiksowaniu musisz koniecznie schlodzic
Przed zmiksowaniem tez musisz schlodzic, bardzo dobrze robi dodany wedlug
przepisu na opakowaniu Smietan-fix Dr Oetkera. I uwazaj, zeby Ci sie maselko
nie zrobilo :))
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |