Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ups - te nachos

Grupy

Szukaj w grupach

 

ups - te nachos

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2005-11-01 15:21:40

Temat: Re: ups - te nachos
Od: Waldemar Krzok <w...@c...de> szukaj wiadomości tego autora

Ania wrote:
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...net> napisał w wiadomości
> news:11lveaf5al0c379@corp.supernews.com...
>
>>Jak zaznaczylam, przepis jest Waldka, wiec nie moge odpowiedziec na to
>>pytanie.
>>MB
>
>
> Więc - Waldku Ratuj! Bo ja nic z tego nie rozumiem. Ta mąka nie nadaje się
> do formowania ciasta :-( Zupełnie się nie klei. Jak zrobić te nachos?

akurat przez przypadek znowu wpadłem do kuchni. O ile mnie sclerosis nie
myli, to ten przepis podałem "bez gwarancji". To, co kiedyś robiłem
zawierało mniej wody (znaczy dałem tyle, coby było gniotliwe), ale za to
dobra łyga smalcu. Było w miarę ciastopodobne. Można dodać nieco
normalnej mąki (ten gluten, którego w kukurydzy brakuje).

Waldek, chwilowo znowu w Berlinie

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

fajnie
kolacja
kolacja
kolacja
Z CYKLU NAUKA GOTOWANIA CZESC 3 -RYBY ;)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »