| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-11-01 15:21:40
Temat: Re: ups - te nachosAnia wrote:
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...net> napisał w wiadomości
> news:11lveaf5al0c379@corp.supernews.com...
>
>>Jak zaznaczylam, przepis jest Waldka, wiec nie moge odpowiedziec na to
>>pytanie.
>>MB
>
>
> Więc - Waldku Ratuj! Bo ja nic z tego nie rozumiem. Ta mąka nie nadaje się
> do formowania ciasta :-( Zupełnie się nie klei. Jak zrobić te nachos?
akurat przez przypadek znowu wpadłem do kuchni. O ile mnie sclerosis nie
myli, to ten przepis podałem "bez gwarancji". To, co kiedyś robiłem
zawierało mniej wody (znaczy dałem tyle, coby było gniotliwe), ale za to
dobra łyga smalcu. Było w miarę ciastopodobne. Można dodać nieco
normalnej mąki (ten gluten, którego w kukurydzy brakuje).
Waldek, chwilowo znowu w Berlinie
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |