« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-08-06 21:34:55
Temat: włoszczyznaWitam!
Rozpoczynam dopiero swoją karierę kulinarną i mam pytanie do szanownych
grupowiczów. Jeżeli w przepise jest napisane "Włoszczyznę obierz, zetrzyj na
tarce do jarzyn" to mam jarzynki zetrzeć na miazge czy na większych
otworach. Ale nie ugotowaną włoszczyzne chyba trudno zetrzeć na papkę?
Dziękuje za wyrozumiałość
Olka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-08-07 10:06:11
Temat: Re: włoszczyzna
Użytkownik "Olka_KN" <O...@i...pl> napisał w wiadomości
news:cf0tq6$73j$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam!
> Rozpoczynam dopiero swoją karierę kulinarną i mam pytanie do szanownych
> grupowiczów. Jeżeli w przepise jest napisane "Włoszczyznę obierz, zetrzyj
na
> tarce do jarzyn" to mam jarzynki zetrzeć na miazge czy na większych
> otworach. Ale nie ugotowaną włoszczyzne chyba trudno zetrzeć na papkę?
Tarka do jarzyn to moim skromnym zdaniem taka co sciera na piórka albo
wiórki jak kto woli. Nietrudno zetrzeć :)
Pozdrawiam, A.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |