| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-30 17:44:27
Temat: wyprazany serSlyszalam duzo o wyprazanym serze ze Slowacji, ale zadnych konkretow.
Wczoraj kupilam cztery plaskie kromki tego sera w prozniowym opakowaniu
(wracajac z nart) i nie wiem co dalej. Pomozcie prosze i podeslijcie jakies
przepisy. dzieki magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-03-30 18:43:07
Temat: Re: wyprazany ser
> (wracajac z nart) i nie wiem co dalej. Pomozcie prosze i podeslijcie
jakies
> przepisy. dzieki magda
Wrzucasz na olej rozgrzany i to podsmazasz i tyle. Ser ma byc ciagnacy w
srodku. Jak kupilas w prózniowym opakowaniu, to najprawdopodobniej nie
musisz go panierowac.
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |