| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-08-08 18:54:17
Temat: z jakiej śmietany krem/piana?Własnie obejrzałam na BBC Prime przygotowanie musu czekoladowego. Prezenter
uzył smietany, którą ubił trzepaczką, ale niezrozumiałam dokładnie jaki typ
:). Jaką smietanę polecacie - mam na myśli ilu % i ewentualnie marke, a z
której wyjdzie taki krem - gęsta piana?
z góry dzieki,
ladies_view
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-08-08 18:58:32
Temat: Re: z jakiej śmietany krem/piana?ladies_view <l...@p...onet.pl> napisał(a):
> Własnie obejrzałam na BBC Prime przygotowanie musu czekoladowego. Prezenter
> uzył smietany, którą ubił trzepaczką, ale niezrozumiałam dokładnie jaki typ
> :). Jaką smietanę polecacie - mam na myśli ilu % i ewentualnie marke, a z
> której wyjdzie taki krem - gęsta piana?
whipping creamCzym tlustsz - tym lepsz,a le musi byc ponad 30%.
><em eL><
><aprendiz de nada, maestro de todo><
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-08-08 19:29:47
Temat: Re: z jakiej śmietany krem/piana?> whipping creamCzym tlustsz - tym lepsz,a le musi byc ponad 30%.
>
> ><em eL><
> ><aprendiz de nada, maestro de todo><
dzięki :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-08-09 14:24:56
Temat: Re: z jakiej śmietany krem/piana?śmietana przynakmniej 30%
tylko nie homogenizowana (zapach pozostaje)
najlepiej w póllitrowym woreczku, rzadka.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-08-09 14:30:38
Temat: Re: z jakiej śmietany krem/piana?In article <0...@n...onet.pl>,
a...@p...onet.pl wrote:
> śmietana przynakmniej 30%
> tylko nie homogenizowana (zapach pozostaje)
Zapach czego??
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |