| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-04 10:43:04
Temat: zapiekanka a śmietanawitam
proszę o odpowiedź na nurtujące mnie pytanie
jaką śmietanę nalezy dodać do zapiekanki aby nie powstawały grudy, aby nie
ważyła się, itd, itp...
próbowałem na wiele sposobów, ale bezskutecznie
pozdry
Raful
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-04-04 11:00:19
Temat: Re: zapiekanka a śmietana
Raful:
> witam
> proszę o odpowiedź na nurtujące mnie pytanie
>
> jaką śmietanę nalezy dodać do zapiekanki aby nie powstawały grudy, aby nie
> ważyła się, itd, itp...
> próbowałem na wiele sposobów, ale bezskutecznie
normalną kwaśną. Tylko rozbełtać musisz z innymi składnikami półpłynnymi
i jajkami, o ile je tam masz. Bo wiesz, zapiekanek jest multum. Nawiasem
mówiąc, śmietanę to możesz ty ważyć, sama się nie zważy, najwyżej zwarzy.
Może daj przepis na twoją zapiekankę, to sprawdzimy technologię.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-04 12:13:50
Temat: Re: zapiekanka a śmietana
> jaką śmietanę nalezy dodać do zapiekanki aby nie powstawały grudy, aby nie
> ważyła się, itd, itp...
> próbowałem na wiele sposobów, ale bezskutecznie
>
A ja od paru lat używam jogurtu naturalnego zamiast śmietany. Tylko Danona.
Nigdy mi się nie zwarzył w zapiekankach.
--
Pozdrawiam
K
"Just one year of love
is better a lifetime alone" [Freddie Mercury]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |