Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Marcin S <m...@e...pw.edu.pl>
Znaleziono: 23 wiadomości





Re: boczniak

2000-01-13 13:26:07 | Marcin Swidzinski inne posty tego autora

Agnieszka <n...@i...wat.waw.pl> wrote: > Marcin Swidzinski napisał(a) w wiadomości: > Czy mozna prosic o przepis na zupe z boczniakow. Nie lubie co prawda > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: boczniak

2000-01-11 07:51:24 | Marcin Swidzinski inne posty tego autora

Orson <b...@s...katowice.pl> wrote: > Co mozna zrobic pyszniutkiego z tego grzybka? > Nikusia Moja mama smazy je w ciescie (taki, jak na placki z jablkami). Mozna tez zrobic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kawa cappucino

2000-01-19 15:17:33 | Marcin Swidzinski inne posty tego autora

Marek Wasilewski <m...@c...med.pl> wrote: > przez mleko. To z torebki ma się tak do prawdziwego jak flaki z Knorra czy > zupka z puszki do prawdziwych. Jak ktoś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Dziwna zupa

2000-01-20 13:49:38 | Marcin S inne posty tego autora

Dzis moja Mama zrobila na obiadek dosc dziwaczna zupe. Przepis miala chyba z 'Magazynu' 'Wyborczej', wiec moze czesc z Grupowiczow juz go widziala. Tym niemniej postanowilem podac go do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Z literatury

2000-01-26 12:36:22 | Marcin S inne posty tego autora

Dariusz K. Ladziak <l...@i...waw.pl> wrote: > A konkretnie - daiquiri to zloty (nie bialy i nie czarny) rum > hawanski, sok z polowki cytryny, odrobina cukru, wszystko mocno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grzybki kominki

2000-01-27 13:41:47 | Marcin S inne posty tego autora

Tomasz Gawryl <g...@h...umcs.lublin.pl> wrote: > je pomylic z muchomorami ;) A moze uzywacie ich jako > skladnika innych potraw ? Chetnie bym poczytal. Kominki sa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Male pytanko o przepis

2002-01-04 10:14:28 | Marcin S inne posty tego autora

Jakis czas temu, przed Swietami, w Wyborczej (a dokladniej w 'Obcasach') byl wywiad z Maklowiczem (i chyba z Bikontem). RM podal tam przepis na golabki (takie z kapusty, nie ptaszyska) po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Male pytanko o przepis

2002-01-05 12:30:19 | Marcin S inne posty tego autora

Anna Pawłowska-Pojawa <a...@p...com.pl> wrote: >> > Mozna znale?? na stronach Gazety Wyborczej. Prosze bardzo: > http://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=6117 05&dzia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pytanko laika

2002-06-01 23:14:05 | Marcin S inne posty tego autora

Czy creme brulee (wybaczcie brak francuskich 'kresek' i 'daszkow' nad literkami, wiem, ze taka pisownia uraga wszelkim normom) podaje sie na cieplo czy na zimno? W ksiazkach kucharskich ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: gesie pipki

2000-02-29 14:18:52 | Marcin S inne posty tego autora

tea <b...@d...com.pl> wrote: > [...] nie wiem, jak to sie ma do oryginalu: [...] Hmmm... Jadlem pipek bodajze dwa razy (raz w Warszawie na Panskiej, drugi w Krakowie na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 . 3