Szukana fraza: Autor: <c...@p...onet.pl>
Znaleziono: 33 wiadomości
2001-05-16 07:57:18 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
> > Użytkownik <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości > news:191e.00000000.3b022e0d@newsgate.onet.pl. .. > > Moze jakies ciekawe przepisy na slimaki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Czy ktos robil nemy?2001-05-18 13:40:02 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Czy ktos kiedys probowal robic nemy? Czy ktos wie czy mozna kupic te ryzowe cieniutkie lazanie, w ktore zawija sie farsz? A. -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bazant2001-05-20 11:39:51 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Po prostu sola i pieprzem, ewentualnie jakas jarzynka specjalna do kurczaka. przypomnialo mi sie, ze wkladam tez do srodka troche serka homo, przyprawionego i wymieszanego z pietruszka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy ktos robil nemy?2001-05-20 19:37:30 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Wyszly, smaczne nadzwyczaj choc moze samo ich lepienie nie najlepiej wypadlo, jedne prostokatne wyszly a inne kwadratowe, a tak pozatym rewelacja. chetnie udostepnie przepis Aga ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupy kremy2001-05-28 19:11:55 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Zapraszam szanowne grupowiczki na zupy: http://www.cuisine.republika.pl/o_zupach.htm i zycze smacznego Aga -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczone ziemiaki :)2001-05-29 07:14:36 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Magda, a gdzie zaopatrujesz sie w halibuta? mrozony czy swiezy? Aga -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: KARTOFLANE WARIACJE2001-05-31 18:28:52 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Przy okazji rozmyslania o gratin dauphinois przypomniala mi sie tartiflette czyli spolszczajac troche tartifletka, potrawa, ktora robia w Alpach w Szawajcarii i Francji. Cos prostego i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Deser "Josephine Baker"2001-06-03 12:47:03 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Nie potrafie znalezc zadnych inteligentnych pomyslow na "dlaczego Josephine Baker" A przeciez to takie proste: na pewno sie ten kucharz, ktory ten deser wymyslil w Joséphine ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
STRUDEL2001-06-05 14:40:00 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Chyba Agata ma rację. Jadlam kiedyś wyborny strudel z jablkami i galka lodow waniliowych w Szwajcarii i ciasto niewiele miało wspolnego z ciastem francuskim. W Larousse gastronomique ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Turbot2001-06-14 08:13:46 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora
Ze wzgledu na rozmiary proponuje do brytfanki i do piekarnika, przyprawic, podlac lekko bialym wytrawnym, troche warzyw dookola. We Francji turbota tak podawali z wielka pompa na Boze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia