Szukana fraza: Autor: "Antoni" <p...@s...ca>
Znaleziono: 5 wiadomości
2000-08-27 16:50:08 | Antoni inne posty tego autora
Witam Jezeli podasz wiecej szczegulow moze bede mogl pomoc. Jakie mieso(wolowe,wieprzowe,drobne czy elementy - szynka ,karkowka na baleron moze schab)? Generalnie do wedzenia uzywa sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pasztetowa - jak?2000-09-11 01:23:14 | Antoni inne posty tego autora
jarko <b...@k...net.pl> wrote in message news:8oo04v$839$1@news.telbank.pl... > witam. > Wlasnie przymierzam sie do zrobienia kilku wedlin ( kielbasa, szynki itp.) > chce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Shaker2000-09-29 01:38:16 | Antoni inne posty tego autora
Danka <j...@n...nl> wrote in message news:39b6858b$0$39479@news2.zeelandnet.nl... > Kupilam sobie wczoraj shaker do dressing'ow salatkowych. Taka fajna > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Male pytanko z angielskiego2000-09-30 20:53:24 | Antoni inne posty tego autora
Danka <j...@n...nl> wrote in message news:39d48c67$0$52718@news2.zeelandnet.nl... > Uwazaj, bo Cie zaraz ktos skarci za nieznajomosc angielskiego. > Pozdr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: waga miesa2000-11-28 01:51:33 | Antoni inne posty tego autora
Ola <o...@k...gliwice.pl> wrote in message news:3A22B6AA.A6DE888C@kopnet.gliwice.pl... > > Moze to nieco glupie pytanie ale jestem ostatnio odkrywcza ;) i > odkrylam, ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia