Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Chino <c...@c...niotkuda>
Znaleziono: 10 wiadomości





Re: Wirtualna Kuchnia Polska - szukam sponsora

2006-12-20 17:05:05 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik Mariusz 'Merlin' Marczak napisał: > Koleżanki i Koledzy po widelcu, > jestem (byłem) administratorem serwisu kuchnia.verus.pl (albo > kuchnia.verusinter.net) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Cytryna a karp w galarecie.

2006-12-20 17:10:26 | Chino inne posty tego autora

Przeglądając przepisy na karpia w galarecie, znalazłem kilka takich, które sugerują dodanie soku z cytryny, ewentualnie kwasku lub octu do wywaru, którym zalewa się rybę. Zawsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kieliszek

2006-12-20 20:21:43 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik *piotr'ek* napisał: >> Mały kieliszek do wódki ma 25 ml. Dwa kieliszki to 50 ml. > > > A cztery :-))))))))))))) > > *piotr'ek* Dwa całe gule ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Barszcz kiszony pytanie

2006-12-21 12:16:25 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik nightmen napisał: > Witam , mam w tym roku ochotę na barszcz kiszony i go zrobilem według > przepisu 1 kg buraków pokrojonych w plastry , zalanych 2 litrami wody ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zuzyty olej

2006-12-21 16:19:27 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik jacky napisał: .......... Ubawił mnie kiedyś gostek co namawial zeby nie jeść mięsa bo trzeba >> zwierzęta zabijać. Opowiadał te pierdoły ubrany w skórzaną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na nalewk

2006-12-21 20:39:56 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik astoja napisał: > Użytkownik "Dolby" <v...@o...pl> napisał w > tyle pewny by inwestowac w > spiryt, czekać a po tem srodze sie zdziwić. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na nalewk

2006-12-21 21:04:20 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik astoja napisał: > Użytkownik "Dolby" <v...@o...pl> napisał w > tyle pewny by inwestowac w > spiryt, czekać a po tem srodze sie zdziwić. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wesołych Swiat..

2006-12-22 16:15:55 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik Hasky napisał: > Z okazji Świat Bożego Narodzenia > > Zdrowia i pogodnego ducha. > > Samych zwycięstw w życiu, lepszego widoku na przyszłość. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Przechowanie karpia do jutra.

2006-12-22 17:26:29 | Chino inne posty tego autora

Kupiłem karpia patroszonego (po skrzelach, skórze/łusce, zapachu sądząc - świeżego) i muszę o przetrzymać do jutra. Czy samo włożenie do mocno schłodzonej lodówki porządnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ze sciepy

2006-12-23 12:41:04 | Chino inne posty tego autora

Użytkownik Panslavista napisał: ............................ No i plonk, facet. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]