Szukana fraza: Autor: "DuzyMis" <d...@a...pl>
Znaleziono: 14 wiadomości
2008-03-08 07:14:15 | DuzyMis inne posty tego autora
iwanos pisze: > DuzyMis pisze: >> Benek pisze: >>> Ma ktos przepis (jakie mieso, jak przygotoeawac w czym robic) na taki >>> typowy ameryanski lekko wypieczony ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Jak dobrze ostrzyc noże ?2004-05-16 09:18:06 | DuzyMis inne posty tego autora
Jak w temacie. No właśnie jak w domu samodzielnie dobrze naostrzyć noże ? Pozdrawiam Duzy Mis [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowy makaron2004-05-16 10:51:34 | DuzyMis inne posty tego autora
Witam Ja "w spadku" od ojca dostalem taki przepis: maka pszenna jaja woda przegotowana wystudzona(opcjonalnie mozna z samych jaj - wtedy makaron jest szlachetniejszy :-) zawsze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krwisty stek/befsztyk po amerykansku?2008-03-07 21:59:26 | DuzyMis inne posty tego autora
Benek pisze: > Ma ktos przepis (jakie mieso, jak przygotoeawac w czym robic) na taki typowy > ameryanski lekko wypieczony lub krwisty befsztyk/stek?. > > Przepisu nie mam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: a propos wędzenia...2008-05-20 07:26:27 | DuzyMis inne posty tego autora
Jacek Ostaszewski pisze: > Pytanie, na mój rozum, dotyczyło nie gatunku drzew, to każdy wie, że nie > iglaste, tylko wielkości drew. Moim zdaniem - nie. Spłoną szybko, nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jagnięcina2008-10-17 10:03:18 | DuzyMis inne posty tego autora
> Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie w łodzi można kupić jagnięcinę ? Mam > ochotę na comber jagnięcy a nie jestem tutejszy W Łodzi na pewno w Makro i w Selgrosie jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gorzka czekolada2008-10-30 09:45:29 | DuzyMis inne posty tego autora
> Poratujcie, co można z tym zrobić? Mus czekoladowy Duży Miś [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Kacze jaja2009-08-21 06:48:13 | DuzyMis inne posty tego autora
Witam Gdzie w Łodzi lub okolicach można kupić kacze jaja ? Pozdrawiam Duży Miś [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigos z miodem?2009-12-11 13:56:01 | DuzyMis inne posty tego autora
> Coś mi kiedyś ktoś mówił o przepysznym bigosie z miodem, tyle, ze ja > nie za bardzo umiem sobie wyobrazić połączenie tych smaków w tej > potrawa. Nie wiem jak bigos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy i czym nasączyć biszkopt??2004-05-19 19:17:31 | DuzyMis inne posty tego autora
> Wykonanie: > zekolady rozpuścić. dodać jedna smietanę -wystudzic. Dodać wierzchnią część > pokruszonego biszkoptu, a spód nasączyć ( wg uznania) Resztę śmietany ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia