Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Krzysztof G. Baranowski" <k...@m...knm.org.pl>
Znaleziono: 11 wiadomości





Re: Akcesoria barowe

2000-01-05 14:18:03 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Tue, 4 Jan 2000, Przemyslaw Koziarski wrote: > A nieprawda. Grenadine ma w swojej ofercie Bols. Wystarczy wiec poprosic o > zamowienie w dowolnym sklepie, w ktorym sa likiery ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pastis a pernod

2000-01-20 08:42:05 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Thu, 20 Jan 2000, Dariusz K. Ladziak wrote: > Nazwanie pernodu anyzowka... Coz, anyz rowniez zawiera. Ale chyba > najcharakterystyczniejszym skladnikiem jest piolun - zreszta z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: podpiwek

2000-01-28 10:51:24 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Thu, 27 Jan 2000, Konrad Brywczyński wrote: > A może interesuje cię tzw. piwo imbirowe. Kolega przywiózł przepis z > USA - mnie b. smakuje. Mogę zapytać. Zapodaj, prosze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Swieze buleczki

2000-02-28 22:55:41 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Mon, 28 Feb 2000, Przemyslaw Koziarski wrote: > Nie ma sprawy. Jakie chcesz? delikatne-maslene, tradycyjne bulki czy moze na > slodko np. z budyniem? Jedno i drugie, jesli mozna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Witam...

2000-03-01 13:11:03 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Wed, 1 Mar 2000, Joanna Sereinig wrote: > Ja bardzo lubię te skróty, bo... śmieszą mnie! :))))) > Ale, ale - SNAFU spotykam po raz pierwszy, Magdaleno, co to oznacza? SNAFU ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Sos z sera plesniowego.

2000-02-29 18:45:05 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

Witam, no wlasnie mam taki problem. Czy z dobrych serow plesniowych (Fourme d'Amber, Bleu d'Auveragne, Saint Agur, Rosenborg itd.) da sie zrobic jakis pyszny sos? Jakies sugestie? Z gory ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Pytanie o drinka...

2000-03-03 13:24:47 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Thu, 2 Mar 2000, Przemyslaw Koziarski wrote: > Moj ulubiony wynalazek to B52 : po 20ml cointreau, kahlua i bailey, ale > nigdy nie moge zapamietac kolejnosci Od naciemniejszego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Pytanie o drinka...

2000-03-06 12:21:32 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Mon, 6 Mar 2000, Anna wrote: > > doslownie 2 milimetrowa warstwe zielonego chartreuse. Nastepnie podpalamy > > chartreuse, a calosc nalezy wypic szybko od dolu przez slomke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: koniak

2000-01-14 21:29:09 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Fri, 14 Jan 2000, Przemyslaw Koziarski wrote: > Aleksander jest z likerem kawowym :)) Jestes pewien ? Mnie sie zawsze wydawalo, ze Aleksandra robi sie wlasnie z brazowego likieru ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Nadmiar bialka

2001-10-02 13:04:41 | Krzysztof G. Baranowski inne posty tego autora

On Tue, 2 Oct 2001, Krystyna wrote: > > Hmmm... a co organizm robi z nadmiarem bialka w diecie ? > Nadmiar białka zmusza organizm do dodatkowej pracy. W celu wydalenia azotu > ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

strony : [ 1 ] . 2