Szukana fraza: Autor: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Znaleziono: 348 wiadomości
2000-02-24 15:55:52 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Hmmm, mozemy sprobowac w nastepny weekend. Bede z zona we Wroclawiu, wiec > jakbys mial ochote, mozemy Cie nawiedzic .... > > MM Bardzo milo byloby mi Was goscic, ale tak sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: uprawa2000-02-24 17:31:40 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> A jak się nazywa? > > > Ja wiem, ze chemia itd. ale jak sie czasami nie prysnie > > to robale wszystko zezra > Nie pamietam. Szukalem, ale widze ze nie mam butelki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciasto do pizzy.2000-02-24 17:36:27 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Widzialem ciasto (i spozywalem wypiekow) drozdzowe wyrabiane termamix'em > dlatego mozna poprobowac z wyrabianiem przez jakiegos robota kuchennego. > > Tylko malakserem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Tłusty czwartek się zbliża2000-02-24 22:02:05 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
I w zwiazku z tym chyba warto byloby sie przygotowac do tego i zawczasu omowic receptury :) Przemyslaw Koziarski [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tłusty czwartek sięzbliża2000-02-25 01:21:34 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> ja nawet mam zamiar popraktywac w te sobote...choc juz w tym karnawale to > robilam, nawet trzy razy, mniam, paczusie, ach,paczusie, chrupiaca skorka, > konfiturka, mniam:-)) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: uprawa2000-02-25 23:38:16 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> A tak na powaznie przed wczoraj kupilem nasiona bazylii czerwonolistnej. > Czy ktos wie cos na ten temat?? Czy jest to taka sama jak zwykla zielona ??? > Uzywalem jej do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuchnia chińska2000-02-26 18:08:21 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Jestem nieco zdziwiony, że w Chinach je się również świnki... > Dotychczas w kuchni chinskiej zauważałem mnóstwo kurczaków > i wołowinę... o wieprzowinie w mojej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Hotel Copernicus w Krakowie2000-02-27 12:39:52 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Jedzenie na przyjeciu bylo rowne hotelowi, co nie dziwi, gdyz prowadza go ci > sami ludize co "Pod Roza". Jeden z najlepszych pasztetow wczoraj jadlem - > mniam, mniam. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Terrine z kaczki barbie bylo: Hotel Copernicus w Krakowie2000-02-27 19:14:29 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
Barbie w tytule to oczywisce blad zamierzony. Ale w kilku sklepach w Opolu sa metki z napisem kaczka barbie zamiast barbarie:)) A wiec beda dwie takie barbie potrzebne, moga byc mrozone ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dzisiejszy obiad ... (pstrag w tymianku)2000-02-28 13:58:54 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> A najlepiej będzie zrobić sos - sporóbuję na podstawie własnego smku opisać > jak zrobić. Ale to za chwilę > -- Holenderski z estragonem swietnie sie nadaje do soli ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia