Szukana fraza: Autor: Marcin E. Hamerla <m...@p...onet.pl>
Znaleziono: 107 wiadomości
2002-12-24 08:01:06 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
waldemar z domu napisal(a): >> " Zapraszamy pana Polkownika na tradycyjna wigilie, bedzie golonka.... " >> Mysle, ze jednak tradycja wymaga aby potrawy wigilijne byly ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Debiut + toster2002-11-21 17:11:41 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Piotr Zawadzki napisal(a): >To mój debiut na niniejszej grupie, więc tym bardziej mam nadzieję, że >nie jest to ntg. Do rzeczy jednak: w związku z nadchodzącymi świętami ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karmazyn jak zrobic? z czym?2002-11-22 08:22:15 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Lipinska Miroslawa napisal(a): >> dla osoby ktora sie odchudza (tzn zeby nie za duzo kalorii >> > wtloczyc w swoj organizm razem z chudym karmazynem;) >> > z gory ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dzisiejszy Dukaj2002-12-16 15:27:37 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Ziemek Borowski napisal(a): >>>Kasza rulezuje. Podobnie ryż. Nienawidzę obierania kartofli > >> Eee, nie przesadzajmy. Toz obieranie trwa z piec minut. > >Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: barszcz czerwony2002-12-23 09:28:23 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Kamas.hw napisal(a): >Przez ten cholerny komputer to przegapiłem i mi się zagotował. Hmm, to chyba nie problem w tym, ze sie zagotowal, tylko gotowanie bylo zbyt intensywne? Ja w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Metalowy gar i kiszenie burakow???2002-12-23 09:54:45 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
waldek napisal(a): >Dziekuje za rady. > >Swoja droga, ciekawe, od czego zalezy, ze czasem >plesnieje, a innym razem nie? Robilem taki sam zaskwas >wiele razy, ale jeszcze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wczorajszy Maklowicz2002-12-23 15:27:55 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Piotr Zawadzki napisal(a): >Programu Makłowicza nie oglądam już od jakiegoś czasu z powodów o >których już na tej grupie kiedyś pisałem. Dzisiaj tylko utwierdziłem się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Coś na przytycie.2002-12-31 15:09:04 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Maciej L. napisal(a): >>>zrobilo sie naprawde duuuuuze. I teraz jest problem co zrobic by wrocil >>>(choc z grubsza) do dawnych gabarytow ;) >> >> Jak to co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Drinki & Red Bull2003-01-08 08:26:47 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Erix napisal(a): >W Niemczech bez problemu mozna kupic bez problemu gotowe drinki (w puszkach, >butelkach) z Red Bullem i jakos to nikogo nie zabilo. A w kioskach mozna bez klopotu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chwale tymbark2003-01-20 19:46:43 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Michał Politowski napisal(a): >> Zgadza sie. Tymarki, ktore polecano na liscie znalazlem w pobliskim >> sklepiku. Z kolei w niedalekim Krrrfrrr sa tylko soki podstawowe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia