Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości





Re: Plecak ziemniaczany

2001-01-29 12:56:19 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > > albo to, co napisala Pat na temat cierpliwosci (mnie sie tak > kiedys rozlatywaly wszystkie nalesniki), Mnie się nigdy naleśniki nie rozlatywają, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czerwona cebula

2001-01-29 12:59:30 | sadyl inne posty tego autora

Renata Wrzosek wrote: > > Jakie są Wasze teorie na temat czerwonej cebuli? Czym różni się od tej > "zwykłej"? Czerwona jest jakby łagodniejsza, ale czy tylko to? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Żołądki drobiowe

2001-01-29 13:32:38 | sadyl inne posty tego autora

Marta MJ wrote: > > Ja wiem, ze Wy juz o czyms innym zaczeliscie, ale ja mam pytanie do tematu - > jak sie przyrzadza zoladki drobiowe w sposob tradycyjny? (nie jadlam, a sama ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Plecak ziemniaczany

2001-01-29 13:51:32 | sadyl inne posty tego autora

Najszła mię genialna ideja (jak nie jest genialna, tylko głupia, to proszę mnie to zaraz wytknąć i uzasadnić): A gdyby tak zrobić placki ziemniaczane, zwykłe, tarte a zamiast ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Żołądki marynowane

2001-01-30 13:37:28 | sadyl inne posty tego autora

Jak obiecałem, chwalę się: żołądki po zamarynowaniu są SUPER I wcale nie są twarde - ugotowane były do naprawdę miękkiego stanu i jeżeli stwardniały to tylko minimalnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zupa ziemniaczana

2001-01-30 13:47:11 | sadyl inne posty tego autora

Asiunia wrote: > > A czy mozna poradzic cos na 'zdebienie' czyt. stwardnienie ziemniakow przy > odgrzewaniu zupy na drugi dzien. Twarde kartofelki juz nie sa takie dobre ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Śledź (sledz) - pytanie

2001-01-30 13:49:31 | sadyl inne posty tego autora

Aneta Reluga wrote: > > Ha, witam :) > Ostatnio zdobyłam na targu rybnym śledzie typu matjas. Śledzie są... > zupełnie czerwone (!!!), Dzisiaj przejdę się do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ukraina

2001-01-30 14:01:30 | sadyl inne posty tego autora

Szymon wrote: > > natomiast sledzia w smietanie z zielonym szczypiorem osobiscie jadlem moim > zdaniem jest wysmienity <ciach> I tu napewno koledze "szczeka > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Plecak ziemniaczany

2001-01-31 09:08:11 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > Zadnych jaj, zadnych mak. > Po prostu zetrzec, i tak, jak pisalam, lycha wrzucac na patelnie > z olejem, jak rozplaszczysz i ugnieciesz, to sie bedzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Śledź (sledz) - pytanie

2001-01-31 09:04:25 | sadyl inne posty tego autora

Jak obiecałem: zasięgnąłem jęzora u sprzedawcy. Niestety - wiedział niewiele Podobno jest to środek sprowadzany z Holandii, który nadaje smak, aromat i kolor Nie do zastąpienia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 51 . [ 52 ] . 53 ... 60 ... 100 ... 154