Szukana fraza: Autor: "waldek" <A...@o...pl>
Znaleziono: 298 wiadomości
2004-09-24 23:34:53 | waldek inne posty tego autora
sadyl wrote: > Witam > po dłuższej nieobecności > > Kilkka dni temu na C+ pierwszy raz w TV* pojawił sie Kucharz,... === Bo widzisz, kuchciki wolą C++ od C+. Ostatecznie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Polędwiczki z indyka2004-09-25 17:24:29 | waldek inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > In article <cj4414$cr1$1@atlantis.news.tpi.pl>, > "Iwona" <i...@p...onet.pl> wrote: > >> Witajcie!!! >> Mam trzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Obieranie kiełbasy2004-09-26 22:02:57 | waldek inne posty tego autora
=== To coś, co nazywacie kiełbasą krakowską, ma z nią tyle wspólnego, co muł (szlam) z mułem (upartym) - znaczy, nazwę. Ostatni raz jadłem krakowską w 1992 lub 1993. Żałuję ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co jadacie2004-09-27 15:41:21 | waldek inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > In article <4...@y...pl>, MarchEf <b...@y...pl> > wrote: > >>> Ja robiłam lasagne ostatnio i słoneczne placki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak uratować zepsuty bigos?2004-09-29 21:17:26 | waldek inne posty tego autora
prysia wrote: > Bigos się przeterminował i capi. > Da się jakoś uratowac? > prysia === Po całym domu krąży zapach capiącego bigosu. Bo nikt nie dukał z Larusa... waldek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak uratować zepsuty bigos?2004-09-29 22:20:34 | waldek inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > In article <cjemc8$34c$1@nemesis.news.tpi.pl>, > "prysia" <p...@v...pl> wrote: > >> Bigos się przeterminował i capi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Maklowicz to matolek2004-09-30 20:49:43 | waldek inne posty tego autora
Piotr Zawadzki wrote: > AndrzejM napisał: > >> No to zamiast jojczyć nie oglądajcie. Nawet się o wpadkach nie >> dowiecie. > > Masz rację. Od tamtego czasu nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czas na kiszenie kapusty???2004-10-02 19:50:08 | waldek inne posty tego autora
Jacek wrote: > Witam > Zabieram się do kiszenia kapusty i jak zawsze co roku nie pamiętam > ile soli muszę dodać:) > W związku z tym że już mam wszystko przygotowane ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Pasożyt też człowiek2004-10-02 23:28:50 | waldek inne posty tego autora
Ruua wrote: > czy to mozliwe, ze to moga byc larwy moli? jeszcze w poprzednim > mieszkaniu chyba wlecialy oknem i do tej pory nie mozemy sie ich > pozbyc. wiekszosc ubran ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sól jak innaczej ???2004-10-05 00:47:10 | waldek inne posty tego autora
Joorek. wrote: > Witam. Mam pytanie, czy mozna zastąpic sól kuchenna w ramach walki z > nad ciśnieniem, moze jakies zioła czy przyprawy ??? === Babcia mówi: "maryjanek" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia