Szukana fraza: Autor: Anai <a...@a...pl>
Znaleziono: 331 wiadomości
2014-12-13 13:21:17 | Anai inne posty tego autora
W dniu 13.12.2014 o 00:30, k...@g...com pisze: > Jak chcesz efekt alla "chińczyk z wietnamu", możesz stronę bez skóry posmarować sosem Hoi Sin. Skąd bierzesz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zawartość kofeiny w kawie2015-01-10 13:19:26 | Anai inne posty tego autora
W dniu 10.01.2015 o 11:09, czeremcha pisze: > Przecież jest na rynku od lat kawa czekoladowa - Sati. > Mię ona nie zachwyciła... Raz kupiłam, po poczęstunku u kogoś tam kawą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ulubiony piątkowy obiad.2015-01-14 00:18:32 | Anai inne posty tego autora
W dniu 13.01.2015 o 22:39, XL pisze: >> Umżesz na serce, ale za to jelita będziesz mieć jak dzwon. > > A na co Ty planujesz umrzeć? > Pewnie na śmierdź ;) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: orient2015-02-03 12:02:02 | Anai inne posty tego autora
W dniu 03.02.2015 o 04:23, iwanos pisze: > > kurde, ja to nie lubię jak ktoś owija w bawełnę, czyli krótka piła jaki > byś polecił? > Ja używam tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego2015-02-12 00:53:50 | Anai inne posty tego autora
W dniu 11.02.2015 o 19:55, krys pisze: > Kiedyś były piece, w których opalało się drewnem,wygarniało popiół, chleb > wciepywało do nich na łopacie, a stopień nagrzania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego2015-02-12 00:58:17 | Anai inne posty tego autora
W dniu 11.02.2015 o 19:55, krys pisze: > Kiedyś były piece, w których opalało się drewnem,wygarniało popiół, chleb > wciepywało do nich na łopacie, a stopień nagrzania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-12 14:41:23 | Anai inne posty tego autora
W dniu 12.02.2015 o 14:27, Pszemol pisze: > > Ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza słowo "puszysty" w odniesieniu > do pieczywa - czy możesz podać jakiś wizualny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-12 15:31:35 | Anai inne posty tego autora
W dniu 12.02.2015 o 14:27, Pszemol pisze: > Ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza słowo "puszysty" w odniesieniu > do pieczywa - czy możesz podać jakiś wizualny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigos2015-02-15 00:40:00 | Anai inne posty tego autora
W dniu 14.02.2015 o 19:52, Trybun pisze: > Za mało mięsa i kiełbasy do tej ilości kapusty. Nie ma potrzeby dodawać > tej białej kapusty do kwaszonej. Także zbędne sa te ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-15 00:49:14 | Anai inne posty tego autora
W dniu 14.02.2015 o 20:18, Pszemol pisze: > Małem smarujesz właściwie skórkę, bo miąższ jest tak *puszysty*... Nie mogę, po prostu nie mogę... :D - korzystając więc z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia