Szukana fraza: Autor: Ulka <u...@p...onet.pl>
Znaleziono: 279 wiadomości
2000-02-09 14:44:37 | Ulka inne posty tego autora
Wreszcie po przejsciu na torunski server news moglam odczytac wszystkie posty i bardzo wzruszyl mnie post Paula. Przypomnialam sobie jak chodzilam do podstawowki Slowackiego(to byl ostatni ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pyszne jedzonko z kurczaka na modle wloska2000-02-24 07:56:20 | Ulka inne posty tego autora
> A swoją drogą co > się dzieje z tymi postami w środku pesto wykwitło mi nagle Re: Mellanzane > alla parmigiana a postu o tym temacie ni hu, hu. Repost Jadera z przepisem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wedzone ryby2000-02-24 09:40:57 | Ulka inne posty tego autora
Czy ktos wie gdzie mozna kupic w Warszawie naprawde wedzone ryby. Wczoraj kupilam "wedzonego" halibuta. Po sprobowaniu okazalo sie, ze nie ma on nic wspolnego z wedzonym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wedzone ryby2000-02-24 09:38:46 | Ulka inne posty tego autora
Czy ktos wie gzie mozna kupic w Warszawie na prawde wedzone ryby. Wczoraj kupilam "wedzonego" halibuta. Po sprobowaniu okazalo sie, ze nie ma on nic wspolnego z wedzonym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Poledwica i inne (bylo Re: Zrazy zawijane)2000-03-07 07:39:40 | Ulka inne posty tego autora
> > Czy moge prosic o wyjasnienie co to jest porkolt ??????? > > > Po naszemu gulasz wegierski, z tym, ze chodzi tu o gulasz na gesto, Dzieki Ulka -- Szukasz pracy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co sie dzieje ???2000-03-17 07:30:28 | Ulka inne posty tego autora
> siedze sobie cichutko i zdrowieje... a ze jesc mi sie nie chce to i > pisac by trudno... > czytam Was natomiast z zachwytem. > Jak Babcie kocham, niech mnie tylko febra pusci, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: makowiec z jablkami2000-03-17 07:34:12 | Ulka inne posty tego autora
> > Z podanych proporcji wychodzi ciasto na duza blache lub 2 tortownice. > Mozna jeszcze zrobic polewe czekoladowa na wierzch. Dzieki za wyjasnienie, w takim razie zrobie z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kalafior po polsku ?2000-03-17 07:42:01 | Ulka inne posty tego autora
> Anchois, czyli sardele to pospolity dodatek w kuchi staropolskiej. Nie > nalezy zapominac, ze dawna kuchnia polska uwielbiala roznaite egzotyczne > przyprawy i dodarki o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Plik z setka nalewek2000-03-23 10:27:01 | Ulka inne posty tego autora
> oj przychodzi....oj przychodzi! > nawet dajac swoj wlasny alkohol do destylowania dostaniesz max 45% bo taki tu > prawo, A kto by dawal wlasny alkohol do destylowania, a od czego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: kotlety wege2000-03-28 06:51:58 | Ulka inne posty tego autora
> Nareszcie doczekalam sie *dobrego* przepisu wege. Nie wiem, ale odnosze > wrazenie, ze na tej cudownej, pelnej ciepla i tolerancji grupie najgorsza > zbrodnia to byc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia