Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: <i...@y...com>
Znaleziono: 376 wiadomości





Re: Ryz na sypko bez przypalenia (sprawdzone!!)

2001-02-02 14:57:16 | i...@y...com inne posty tego autora

zgadza sie, ale w dotyku przypomina krupczatke, i dlatego pewnie ma wiecej glutenu a ta po 9p (tez kiedys kupowalam, dobra do nalesnikow), czy uzywalas jej do pierogow? iza(walczaca ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tradycyjna HINDUSKA kuchnia - linki

2002-05-13 22:00:43 | i...@y...com inne posty tego autora

http://theory.tifr.res.in/bombay/history/peop le/cuis ine/ http://www.gadnet.com/recipes.htm http://www.indiaexpress.com/bangalore/burp/gl ossary. html ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Prazone?

2001-01-12 11:04:54 | i...@y...com inne posty tego autora

drogi haczyku to chyba byc musi najlepsze wykorzystanie szybkowaru, bo z mojego doswiadczenia al fresco to najwazniejsze w prazonkach jest aby gotowaly sie we wlasnym sosie u nas skad ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wino / Piwo grzane jak przygotowac???

2001-01-21 02:29:11 | i...@y...com inne posty tego autora

> > dziś pierwszy raz trafiłem na grupę i fajna jest!! > A to mój ulubiony przepis na piwną polewkę: > na jedną butelkę piwa 15-18 gożdzików; po szczypcie cynamonu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ryz na sypko bez przypalenia (sprawdzone!!)

2001-02-02 11:27:21 | i...@y...com inne posty tego autora

ja, nauczylam sie tego od mojej tesciowej (pochodzi ze Sri Lanki), a oni wiedza jak ryz smakowac powinien Krysiu, jakiej maki uzywasz do pieczenia ciast w UK, ja metoda prob i bledow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ATAK ..OT dlugie

2001-09-11 23:13:09 | i...@y...com inne posty tego autora

> Sorry, ze tutaj o to pytam, ale czy prawdziwa jest wiadomosc o ewakuacji > wschodnich dzielnic Londynu? Wie ktos...? > > Sorry, ze tutaj o to pytam, ale czy prawdziwa jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co by/coby (razem czy osobno?)

2001-11-07 11:50:12 | i...@y...com inne posty tego autora

> > [...] co by/coby (razem czy osobno?) [...] > Co by, co by, co by - i nie inaczej, "co" z reguły będzie występować > osobno, razem pisze się: cosekundowy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tajskie specjaly: kurczak z orzeszkami nerkowca

2002-02-21 13:51:52 | i...@y...com inne posty tego autora

> mam pytanie: > co to jest szalotka > i gdzie mozna kupic ciemny cukier > Magda Szalotka to gatunek cebuli - takie male cebulki wielkosci glowki czosnku, mysle ze na bezrybiu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zapozyczenia z angielskiego w kuchni polskiej

2002-04-02 15:13:18 | i...@y...com inne posty tego autora

> > > bekon - staro niemiecki > hmm, nie wierzę. Jaki stary ten niemiecki ma być? W niemieckim istnieje co > prawda słowo bacon, ale jest ono mniej niemieckie niż ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "kapuściana dieta"

2002-03-01 15:53:56 | i...@y...com inne posty tego autora

> Poszukuję przepisu na tzw. "Dietę Kapuścianą" > Nie pamiętam dokładnie jak ona się nazywa. Wiem natomiast, że opiera się na > zupie warzywnej z kapustą ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 20 ... 38