Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: co z czerwonej kapusty?

2001-02-14 21:05:09 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > No wlasnie.. > > wczoraj skroilam pol malej czerwonej, wrzucilam pokrojonej > cebuli, jablka, troche rodzynek, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dziwne bóle po chińszczyĄnie

2001-02-15 18:54:48 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Joanna Wysocka <m...@p...promail.pl> wrote: > Tak, dok"adnie kark sztywnieje!!! > ale po co dodają glutaminianu sodu??? Co to daje? Gęstość przezroczystego > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zaprosilam gosci na sobote

2001-02-15 18:54:49 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> wrote: > A co Ci się nie podoba w radzie wszystko na zimno? Pytanie bylo o klacje z daniem glownym, a odpowiedz "zrob bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ocet winny:bialy i czerwony-do czego?

2001-02-17 08:44:42 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Danka <j...@z...nl> wrote: > No wlasnie. Kilka dni temu zadalam prawie identyczne pytanie: ktory jest > lepszy - bianco czy ten czarny. Lepszy -- zalezy do czego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: z ziemniakow - salatka?

2001-02-17 08:44:46 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Monika Bacińska-Wojewódka <m...@p...pl> wrote: > Użytkownik "Klient - rzeczoznawcyap - info" <i...@r...com.pl> > napisa" w wiadomości > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: potrawy jak przetłumaczyc??

2001-02-20 06:21:40 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Magdalena Bassett <m...@w...net> wrote: > > - Zrazy zawijane wieprzowe > > po angielsku= > > Pork rouladen Nie pomylilo Ci sie z niemieckim ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigos

2001-02-20 06:47:57 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Kamas <m...@k...net.pl> wrote: > > i niech nikt mi nie mówi,że bigos robi sie ze s"odkiej kapusty! to wtedy > nie > > jest bigios a po prostu kapusta z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dziwne bóle po chińszczyĄnie

2001-02-21 05:57:46 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl> wrote: > dokladnie tak. eksperymentalnie ktos tam to potwierdzal. ten sam smak ma > podobno mieso, dlatego czesc osob lubi jego smak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gołąbki - trochę inaczej.

2001-02-23 06:19:39 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl> wrote: > Ana wrote: > > > A w"aśnie: co to jest grysik? > > Ania K. > > kaszka kus-kus. > > pat Nie. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Flaki wołowe adieu

2001-02-25 05:45:12 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

sadyl <s...@p...onet.pl> wrote: > W nocy RMF poda", że od 1.04 wszystkie zak"ady mięsne (w sensie - > rzeźnie) będą mia"y obowiązek spalać ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 80 ... 120 ... 127 . [ 128 ] . 129 ... 140 ... 180 ... 200